Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:))) peki ne tur bı plan olabılır bu? en romantık ve uygun plan evde yapılanlarmı sızce

sanıyeler çabuk geçsin .sıcacık kollarına uzanmak istiyorum.seni arzuluyorum erkeğim..

kızlar nasıl olduuuu .heyt beeeeeeeee

gel ha boyle gel ha boyle bu yana
bise diyeyim sana
sevdan oldurdu beni
kilodum yana yana:roflol::roflol:

:))) peki ne tur bı plan olabılır bu? en romantık ve uygun plan evde yapılanlarmı sızce

evde yapılan planın tadı başka olur bence.. şöyle ellerinle yaptığın küsel yemekler, loş bi ortam, kırmızı şarap.. tv yi de kapatın, yemekten sonra eski günlerden konuşmak, hafiif bi müzik açmak, koltukta uzanmak.. zaten gerisi de malummm :utangac:

üzerimizde afrozdizyak etkisi bırakan yemeklerimden sonra o yaşadığımız muhteşem gecelerimizin daha muhteşemini yaşamaya hazır ol bitanem cicilerimle seni sabırsızlıkla bekliyorum
hahahahahaaaaaaaa nasılllll?? yeterince acıklayıcımı

üzerimizde afrozdizyak etkisi bırakan yemeklerimden sonra o yaşadığımız muhteşem gecelerimizin daha muhteşemini yaşamaya hazır ol bitanem cicilerimle seni sabırsızlıkla bekliyorum
hahahahahaaaaaaaa nasılllll?? yeterince acıklayıcımı

yok anam adam bu mesaji anlamak icin defalarca okur okudukcada,istahi kacar kesin,yok bacim olmamiiiiis:dilcikar:baska mesaj:jeyyar::asigim:

"saatler geçmek bilmiyor aşkım bu gece uzun olacak..."
sırnaşık şey

bence sen bacağının resmini çek gönder :)

kalp atışlarının zirvede olucağı bu gece için geç kalma aşkım :P

'bu gece tongurdamaya ne dersin?'
:sm_cool::sm_cool:
:roflol::roflol:
ahhaha hem şifreli hem gizemli :D ahahha

bugün seni tarihe gömücem azgin karin:)

"saatler geçmek bilmiyor aşkım bu gece uzun olacak..."
bencede bu güzel :))))))))

yorulma aşkım kıyamam sana
ama akşam aynı fikirde olmayabilirim

Back
X