Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarinki islerinide yap canim yarin ise gidebilecek gücün olmaya bilir hihihihihihkötükedihüso

kızlar süpersiniz valla :))
seni içmeden sarhoş edicegim bi gece beklio bizi ruhum ....

ben bu durumda direk konunun anlam ve önemini belirten kısa ve öz bir mesaj atarımmm..:lepi:
hiç öyle dolaylı yollara giremem...sositososito
onu da buraya yazamam...mirmirmirmir

ben bilmem oyle sifreli laflar arkadas hemen konuya dalarim.............

yataktayim seni bekliyom:jeyyar:

not:bi tarafimi usutmeden cabuk gel...

"hafızalardan silinmeyecek olan bu geceye hazır mısın.."

are you ready :))

mesajınızın karşılığında; "bu tarz mesajları ve düşünceleri sana hiç yakıştıramıyorum, yakışmıyor"
yanıtı alırsanız, nasıl davranırsınız ?

mesajınızın karşılığında; "bu tarz mesajları ve düşünceleri sana hiç yakıştıramıyorum, yakışmıyor"

yanlislikla sana gondermisim hayatim derdim...............

gelirken itfaiyeyi de getir hayatım :)

akşam eve anahtarınla gir çünkü eminim benim o halde kapıyı açmamı istemezsin...:jeyyar:
gayet gizemli dimi..Hangi halde diye sorarsa cevap:Gelince görürsün :jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:

bunu söleyebilcek bi erkek olamaz bencehihoyyyt

Bu gece sadece seni yaşamak istiyorum ve kendimi buna proglamladım , bana eşlik eder misin canımcığım :asigim: ? Şeniz

selamlarr kk'nın ateşli bayanları :)

eşiniz/sevgiliniz için şöyle başbaşa küsel bi gece hazırlıosunuz diyelim.. içinde hem romantik hem seksi aktivitelerin olduğu bi program yaptınız :dance:
herşey hazır, sadece bi mesaj atıp haber vericeksiniz ki gün içinde heyecanlansın böyle akşamı iple çeksin.. bu durumda nası bişey yazarsınız? çok açık seçik olmicak tabi, biraz gizemli biraz merak uyandırıcı, biraz muzur.. umarım anlatabilmişimdir.. buyrunuz; teşekkürlerrr...a.s.

yanlislikla sana gondermisim hayatim derdim...............

sadece, "düşündüğün" için yadırganıyorsun.. "düşünebiliyor olman, onu senden uzaklaştırıyor" ..
nasıl feci! ..anlatamam..

detaylarını sorup ağlatmayın beni olur mu ..

sadece, "düşündüğün" için yadırganıyorsun.. "düşünebiliyor olman, onu senden uzaklaştırıyor" ..
nasıl feci! ..anlatamam..

nasıl yani ben anlamadım..evli gözüküyorsunuz profilnizde
eşinizden mi size böyle bir karşılık geldikafamçokkarıştı
ağlamak falan demeyin ya üzüldüm şimdi :(

Back
X