B
benim_dunyam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
yarinki islerinide yap canim yarin ise gidebilecek gücün olmaya bilir hihihihihihkötükedihüso
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün seni tarihe gömücem azgin karin:)
mesajınızın karşılığında; "bu tarz mesajları ve düşünceleri sana hiç yakıştıramıyorum, yakışmıyor"
yanıtı alırsanız, nasıl davranırsınız ?
sanıyeler çabuk geçsin .sıcacık kollarına uzanmak istiyorum.seni arzuluyorum erkeğim..
kızlar nasıl olduuuu .heyt beeeeeeeee
mesajınızın karşılığında; "bu tarz mesajları ve düşünceleri sana hiç yakıştıramıyorum, yakışmıyor"
selamlarr kk'nın ateşli bayanları :)
eşiniz/sevgiliniz için şöyle başbaşa küsel bi gece hazırlıosunuz diyelim.. içinde hem romantik hem seksi aktivitelerin olduğu bi program yaptınız :dance:
herşey hazır, sadece bi mesaj atıp haber vericeksiniz ki gün içinde heyecanlansın böyle akşamı iple çeksin.. bu durumda nası bişey yazarsınız? çok açık seçik olmicak tabi, biraz gizemli biraz merak uyandırıcı, biraz muzur.. umarım anlatabilmişimdir.. buyrunuz; teşekkürlerrr...a.s.
yanlislikla sana gondermisim hayatim derdim...............
sadece, "düşündüğün" için yadırganıyorsun.. "düşünebiliyor olman, onu senden uzaklaştırıyor" ..
nasıl feci! ..anlatamam..
sadece, "düşündüğün" için yadırganıyorsun.. "düşünebiliyor olman, onu senden uzaklaştırıyor" ..
nasıl feci! ..anlatamam..
detaylarını sorup ağlatmayın beni olur mu ..