Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sibelcim ozamaan uzatmalar için adresi veriyorum yazz ve evininiz adresin yazz şekerim :))))

belinay sendede herderde dava mesaj var cicim.......

sibel için herzaman vardır cicimm.... burdan kapıyorum bazı şeylerr artıkk benimde terbiyeemi bozdunuz uslu uslu anamın dizinin dibinde oturuyordumm ben çıttım çıkmadan:roflol:

sibel için herzaman vardır cicimm.... burdan kapıyorum bazı şeylerr artıkk benimde terbiyeemi bozdunuz uslu uslu anamın dizinin dibinde oturuyordumm ben çıttım çıkmadan:roflol:

ateş senin içinde varmış şekerim biz sadece çıkmasına yardımcı olduk.......:asigim:

silahın doluysa atış poligonuna bekliyorum aşkım desem çok belli olurdu dimi:):):):)

hee mesela sea sea nın mesajındaki gibi öpücük masajı meselaa

kızlar ben geldım ama :) mesajımda yazdıgım vefa değil UEFA :))) HANI GALATASARAY 1.OLMUSTUU BI ZAMANLAR O KUPAYI ALMAK ICIN YAPAILAN MAÇ :)):) DERBİYİ MERBİYİ SOLDA BIRAKAN KUPA MAÇI :))))

belınaycım dun olanları aynen anlatıyorum

esım 12.30 da geldı eve

mesajımı aldınmı dedım yok tlf arabadaydı dedi
hımm dedım gıt bak ozaman dedım

sonra gıttık yattık nasıldı msj dedım valla okumadım yıne dedı

aldım tlfonumu gönderılenlerden okuttum gul gul oldu görcksınız sonra bel agrıları basladı askım yarın daha guzel bı gece gecırırız olurmu dedı eee nedıyım olur dedım

hayatım benim kız senin oğlanı çok özlemiş bu gece görmek istiyor elçiye zeval olmaz ya en kuytu köşede buluşalım diyor :jeyyar::jeyyar:

hayatım benim kız senin oğlanı çok özlemiş bu gece görmek istiyor elçiye zeval olmaz ya en kuytu köşede buluşalım diyor :jeyyar::jeyyar:

ay kızlar yeminlen alemsiniz çaktırmadan takip ediyom sizi tecrübe kazanıyomkaydirigubbakcemile3

eftelya ay koptum gülmekten ama güzeldi kaydirigubbakcemile3

elbise giydim biraz mini
iç çamaşırım tanga dantelli
atteş bastı beni aşkım çok fena
söndür ateşimi kendi musluğunla:roflol::roflol:

şiir gibi bi davet:roflol: musluğu anladınız siz:jeyyar::jeyyar:

bu gecenin hatrına giriver koynuma sana yapacaklarım var:jeyyar: buraları toz duman uykular haram adını sayıkladım yarkaydirigubbakcemile3

ayyy bu ne yaaaaa:roflol:koptum burda deminden beri gülüyorummmmmmm:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…