Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman get beeee ben yaptım.....ates seni çagırıyor yazdım altınada azgın karın yasdım:)) aradan epey zaman geçti aradım... nie bisi yazmadın dedim... banamı yazmıstın o mesajı dedi... yok.. benim kocam sen degilsin yaaa ben onu kocama yazmıstım dedim... ne bilim ... melise atmısındır falan demistim dedi ... dikkatli oku dedim.. karı demiyor karın yazıyordedim ... adam yinede anlamadıı:S gerçi devriyedelerdi işi yogundu belki ne bilim... pek bi kalas benim kocam:(((

Ateş seni çağırıyoo demek haa:jeyyar:
Bende benim adama atayımda bari yarın sabah işe giderken okusun ne der acaba:icecream:
Gerçi biliyorum ne diceeeenii ama neyseesırnaşık şey
Yazıyooruumm veee vodafonun azizliğine uğramazsak yine(bi kaç gündür msjlar çoook geç gidiyor yada gitmiyor:) yarın cvbımı alıyorum:)

slm bende bir mesajımı yazayım bir sene önce ablamdaydım ve eşim kendi uydurduğu bir mesaj atmıştı EY GÖNLÜMÜN SOLMAYAN GÜLÜ EY CANIMA CAN KATAN DELİ AŞIK SENİ SEVİYOR VE BEKLİYORUM diye yazmıştı daha var ama aklıma gelmedi hepsi ve çok mutlu olmuştum aytenim canım ateş heeeee yanıyorum deseydin ya cnm

ateş seni çağırıyoo demek haa:jeyyar:
Bende benim adama atayımda bari yarın sabah işe giderken okusun ne der acaba:icecream:
Gerçi biliyorum ne diceeeenii ama neyseesırnaşık şey
yazıyooruumm veee vodafonun azizliğine uğramazsak yine(bi kaç gündür msjlar çoook geç gidiyor yada gitmiyor:) yarın cvbımı alıyorum:)

bende işe yaramadi valla:(((

slm bende bir mesajımı yazayım bir sene önce ablamdaydım ve eşim kendi uydurduğu bir mesaj atmıştı ey gönlümün solmayan gülü ey canima can katan deli aşik seni seviyor ve bekliyorum diye yazmıştı daha var ama aklıma gelmedi hepsi ve çok mutlu olmuştum aytenim canım ateş heeeee yanıyorum deseydin ya cnm

dedik emme anamadi bizim kalascim:))) senin mesajda güzel:)))

sabah geldi esim ve mesaji sordu:))) nasıl yazcan tarih bi yazsana dedi:)))))))) emme kızım uyanık:)))) sapıkkkkk yahuu buuuu tövbeeee:)))

selam kızlar bende sözlüyüm sözlüme bu kadar acık olmasada yazdım bıseyler ses soluk yok istemediğini anladım kaç gundur agzını arıom böle ilk gecmiz şöle olur böle olur hıc oralı bıle olmadı acıkcası gece bı msj atmıs cok istiosan sevi..lim yazmıs bu nasıl mesaj sımdı cok istiosam he yanı ben istiom o istemiyo resmen

selam kızlar bende sözlüyüm sözlüme bu kadar acık olmasada yazdım bıseyler ses soluk yok istemediğini anladım kaç gundur agzını arıom böle ilk gecmiz şöle olur böle olur hıc oralı bıle olmadı acıkcası gece bı msj atmıs cok istiosan sevi..lim yazmıs bu nasıl mesaj sımdı cok istiosam he yanı ben istiom o istemiyo resmen

höynkkkkkkk:::1shok: sasırdım sahsen....bisi degil azgın olan sen oldun:)))...kız sende ben agzını aradım de gitsin ...

yok cabnım evlenmeden önce ne sevişmesi agzını aradım seni düşüncelerini merak ettim de bacum...

ben sunu yazardim,
erkegim aksama kelepcelerimle seni bekliyorum beni bekletme:)

vaaauuvvv kızlarr bunlarda neeee azgınlığınız dışa vurmuşş resmennn anacım bırakın erkekler koşssun ayollll:)) hep istekli olmak olmaz birazda istemem yan cebime koy hesabı olsunn :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
size uydum eşime su mesajı çektim
askım su an seni o kadar çok arzuluyorum ki keske yanımda olsan tenim teninin sıcaklığını özledi
ğelen cevap su.....
zaten eve çok yakınım 20 dakikaya kadar yanındayım hazır ol
hah ayvayı yedim cocuk ta evde ne yapıcam şimdi hadi bide onu söğleyin bakalım

zerrin ayvayı yedin bacım bukadar azgınlık başa bela işteee yapacak bişey yok çocuğu arkadaşına yada komşuya gönder sende üzerine rahat bişiler giy senmisiin uyuyan devi uyandıran

fırtınanınkızı sen neyapcann ne yardımı etcenn??:))))

fırtınanınkızı kapıyı kollarsın kızım sendeeee :)))) yüksek seslede müzik açarsın tamamdır bu iş :)

çocuyu arkadasına yolladım kızlarrr ders çalısıcaklarmış ha haaaa allahtan valla yıllarca basıma kakardı artık hadi ben kaçıyorum adam hababam mesaj atıyor bir de hasta yım diye işe de ğitmedim ayol

ben direk konuya dalarım
ve şöyle yazarım
yalarım :icecream:
ozaten akşamı nasıl ettiğini bilmez
test edilmiş onaylanmıştır:delphin:

Back
X