Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senın msjın neydi canımm

canim topikten okudum yine
esas büyük derbi evimizde,formami giydim seni bekliyorum...

etkinin kuvvetli olmasinin sebebi bence bugün gercektende büyük derbi maci vardiya,esimde isteydi,saatlerce maci mesajla özet gecmistim,mactan sonrada böyle bi mesaj tam yerine oturdu yani kaydirigubbakcemile3

anamm ben çok ii bilirim heyecanlandırmayı benimkine yapıyorum ama şimdi burada söylemiimm:roflol::roflol: gerçi karşındakinin de kaz olmaması lazım bunun için.:roflol:sözüm meclisten dışarııa.s.

simdi anladim canim....zor bi durum....ama sunu dusun herkes bigun hakettigi yeri bulacaktir hic merak etme.....yanlizca Allahina sigin o yeter sana....mutluluklar dilerim:teselli:

anamm ben çok ii bilirim heyecanlandırmayı benimkine yapıyorum ama şimdi burada söylemiimm:roflol::roflol: gerçi karşındakinin de kaz olmaması lazım bunun için.:roflol:sözüm meclisten dışarııa.s.

sölese, fikir alışverişi yapıoruz burda..
bak kimi arkadaşlarımız uyguluyo da, bi faidemiz dokanıyo fena mı :)

arkadaşlar mesaj dediniz ya bakın yaşlı bir çift aralarında nasıl mesajlaşmışlar.Adam kadına seslenmiş hanııııııım ocağa suyu koy olursa olur olmazsa çay demleriz.Nasıl?

malımı al, mülkümü al...
olsa gel samur kürkümü al..
yerimi, yurdumu, uykumu...sositososito
tende en kuytumu al...
:icecream:

şu altı çizili cümleye benzer bir şey kurmuştum vakti zamanında, geçmiş zaman hatırlayamıycam şimdi, aklıma geldi yazayım dedim....:delphin:

arkadaşlar mesaj dediniz ya bakın yaşlı bir çift aralarında nasıl mesajlaşmışlar.Adam kadına seslenmiş hanııııııım ocağa suyu koy olursa olur olmazsa çay demleriz.Nasıl?

güzelmiş canım yazık onlarda anca çay demler:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

amcam süpermiş valla :roflol::roflol::roflol::roflol:

yaw sizin yüzünüzden aşkıma rezil oldum:utangac: maçtan pek anlamam derbi nedir falan bilmem şu derbi konusunu bende mesaj atayım dedim ama önce emin olmak için dedim ki:" büyük derbimiymiş bu maç diye:utangac:" o da mesaj attı ki:"o ne demek tatlı:roflol: aynen böyle mesaj dedim:"bilmem öyle duydum":utangac: güldü diyorki tatlı şey:roflol:aynı şehrin maçlarına derbi denir sevgilim rekabeti olan takımların maçlarına yani":utangac:yanlış mı söyledim acaba diye mesaj attım ki:"tam anlamadım açıklarmısın diye:utangac: bakalım ne dicek:utangac: galiba yanlış anlamışım yaww sizin yüzünüzden kim çıkardı bu derbi lafını:oklava:

kizlar sevgiliye denemeyin valla yazik yahukaydirigubbakcemilenaniknaniksırnaşık şey

canlarım maç bilgisizliğim yüzünden ateşli olacak mesajı komediye çevirdim yaa hem ben güldüm kendime hem siz bana .. aşkıma çaktırmıyorum ama durumu.:jeyyar:büyük derbiymiş ben yanlış anlamışımm galiba... :utangac:yaww canım napak bizim evliliğe çok var ona zor oluyordur ama napak arada oluyor iştee:utangac: bu arada ben maçtan bahsedince hoşuna gittiği için gülmüş yanlış birşey söyledim diye değil:))) ben kattım karıştırdım hemen:))

Son düzenleyen: Moderatör:
ateş seni çağırıyor...
hhlt3.gif

der demezmi hiç ayolcum.:delphin:
ben: aşkım akşam benimsin desem:jeyyar:
eşim:o nerden çıktı şimdi sırasımı :uhm:
ben:...........
eşim:şimdi yanımda arkadaşlarım var gelince konuşuruz.kötükedihüso
dıttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

elvira aynı benim kocam gibi ya nerden çıktı gelince bakarız :oklava::oklava:aynı laflar ya gelince neye bakacak çok merak ederim hepÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Back
X