Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehe ogescim 10 kullanıcı okuyo :)
cicikiz34, 83papatya, binnaz, çakırgözlü, chantyclarie, gülşen71, janselii, melek.acar, peruş, Zeynep neslihan
ne ateşli kızlarsınız öleee :)

Aklima yeni birsey geldi.

Bu gece ic camasir koleksiyonumu görmek istermisin? Isteyen eve gec kalmaz.:jeyyar:

Kocasi olan uygulasin bakacam hangisi tutarsa evlenince onu denicem-tatlicadiarzu-

Bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

buda çok ormantik oldu :roflol:

geçen geceki maçın rovanşını alacağım bu gece ona göre kendini hazırla benim rengim kırmızı formam dantelli sen ister çıplak ol istersen giy fanila:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

ben dün bir iç çamaşırı almıştım pullarla süslü sütyen tabi egildim sadece önünde yerden bişi alır gibi zaten dekolte giyinmiştim adam bir baktıki gerisini hatırlamıyorum hihi anladınız siz onuu msja gerek kalmadı hiçç vücut dili halletti işi

kızlar 34 sayfanın tamamını okudum
ay artık karnım ağrıyo gülmekten harikasınız valla ya

ben dün bir iç çamaşırı almıştım pullarla süslü sütyen tabi egildim sadece önünde yerden bişi alır gibi zaten dekolte giyinmiştim adam bir baktıki gerisini hatırlamıyorum hihi anladınız siz onuu msja gerek kalmadı hiçç vücut dili halletti işi

valla yasemin olayı çözmüş baksanıza.......

bızım adamda gecen hadısenın bıkınılı resımlerı çıkmış bakıyodu bende cıkdım dışarı gıydım seksü bıkınımı geldım hadı bak bakalım dedım....hemen bana döndü tabı

o yana da dönder sar beni bu yana da dönder sar beni sağ yanımda yara var
sol yana dönder beni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
bnmki askerde
sizce ne yazim =)
şırnaktan buraya uçması lazım:Pp

Sen bayıra karşı yatır beniiii tırmala beni kaşı beni... Bunu Gönder Bacım :roflol:
Bende Evren'e Göndereyim beraber uçsunlar kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

Back
X