Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yahu kızlarrr eve istemediğiniz hoşlanmadığınız bir misafir geldi ( eşinizin akrablarından) yada eşiniz arkadaşlarıyla dışardamı?? gönderdin burdan bir mesajj hoooppppppp eşiniz eve damlasın misafirler yokolsun :))

:roflol:
ark'lar ise yararmi bilmem ama
birgun olesine gece saatlerinde askim ne yapiyormus, jalesi korkutunu dusunuyor gibi havadan sudan sms yazmistim ( o bana lan jale der ben de ona korkut derimde) epeydirde konusamiyorduk tel'de falan, o yuzden de seni cok ozledim diye yazmistim...
o da bana ne cevap verse begenirsiniz:

" cnm banyodn smdi cktm. islak islak:)
bende özledm tenini:)s.ç.s"

dusununce erkek milleti hiç sansurlemiyor dusuncelerini anam dogrudan yaziyorlar...

:roflol::roflol:demek ki özledim deyince akılına direk başka bişey gelen başka bişey düşünen tek benimki değilmiş:roflol:

yahu kızlarrr eve istemediğiniz hoşlanmadığınız bir misafir geldi ( eşinizin akrablarından) yada eşiniz arkadaşlarıyla dışardamı?? gönderdin burdan bir mesajj hoooppppppp eşiniz eve damlasın misafirler yokolsun :))

öyle valla bi msj bi bakış tamamsengözlerimebaksanab sonra 5 dk. ya yanımda biliyoz işimizikötükedihüsokötükedihüso

bende ona burdan birseyler yazardimda simdi aramiz açik biraz o yuzden yazmiyorum
burnu surtsun biraz :dilcikar:

bende ona burdan birseyler yazardimda simdi aramiz açik biraz o yuzden yazmiyorum
burnu surtsun biraz :dilcikar:

kız baştan burdan bi yaz sonra bişey yapma o zamn asıl gör sen burun sürtmeyi öyle daha fena olur daha çok sürter burnukötükedihüsokötükedihüso

:sm_cool:
yada düşünsenize kayınvalidede orturuyoruzz ve ben sıkıldım ama belli edemiyorumm hemen geçerim içeri atarım cebine bi msjj alahhhh ondan sonra kalk hanım kalk falan dürtüp dururmuşşş soğuk terler atarmış adamcağızzz
:jeyyar: :teytey:

:jeyyar:
ark'lar ise yararmi bilmem ama
birgun olesine gece saatlerinde askim ne yapiyormus, jalesi korkutunu dusunuyor gibi havadan sudan sms yazmistim ( o bana lan jale der ben de ona korkut derimde) epeydirde konusamiyorduk tel'de falan, o yuzden de seni cok ozledim diye yazmistim...
o da bana ne cevap verse begenirsiniz:

" cnm banyodn smdi cktm. islak islak:)
bende özledm tenini:)s.ç.s"

dusununce erkek milleti hiç sansurlemiyor dusuncelerini anam dogrudan yaziyorlar...

Aslinda varya bu mesajda kullanilabilir:))

banyodan yeni ciktim islak islak.
Gecede beraber islanalim:jeyyar:
Bekletme cok fenayim:jeyyar:

:1shok:
ohaaa bu acaipp fena yaa yani formam falan yanındaaaa 0 kalırrrrr
:teytey:

ahh ahhh mltm87 benım askım asker anam senağlama
asker yolu gözlüyrum o msjları atsam kudurur askerliğinden ederm :mymeka::nazar:

fındık fıstık ooooo ah bize lazım ooo yorgan yastıkk oooo oooo oooooy-tatlicadiarzu-
fındık o
fıstık ben
yorgan yastık lazım olurmu bilmem -tatlicadiarzu-

offf ya bu çok fena gerçekten.. bunu okuyup da koşmayan adam adam diildir kardeşim yaaa

oo bu süpermiş ya...
bütün sayfaları okudum en güzeli buydu bana göre...
en güzel mesajı bir erkeğin mesajından araklamak da ilginç oldu hani :)
erkekler bizim kadar ince düşünüp imalar falan yapmaya çalışmıyorlar tabi,pat diye söylüyorlar...helal olsun valla :))

ne yanii evlisiniz diyee yazma özgürlüğünüz varda bizler bekarlar yazamazmıı?? ayrıcaa bir tane fena mesajımı gösterirmisin tatlımm yani o fenaa diye kastetdiklerini merak ediyorumdaa

Son düzenleyen: Moderatör:
aman düş kuzum sus yoksa sende fenaa olursunnn :))

ahh ahhh mltm87 benım askım asker anam senağlama
asker yolu gözlüyrum o msjları atsam kudurur askerliğinden ederm :mymeka::nazar:

olsun sayılı gün ne ki geççek gitcek sonra her gün bi tane bu msjlardan ondan sonra başlıcak onun için asıl askerlikkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Back
X