- Konu Sahibi EU1
ay bende heyecanlandıran bı msj attım.
attım ama kavga msjı
:1hug:Boşver takılma
Tartışmanın sonunu tatlıya bağlayın:jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bende heyecanlandıran bı msj attım.
attım ama kavga msjı
pekiiiiii bu nasıl kızlar,
bugün çok ateşim vardı dr. gittim ,ateş düşürücü olarak reçetede senin adın yazıyo
ateşimi söndürürmüsün?????
gazozumu açarmısın :)
:sm_cool:yada düşünsenize kayınvalidede orturuyoruzz ve ben sıkıldım ama belli edemiyorumm hemen geçerim içeri atarım cebine bi msjj alahhhh ondan sonra kalk hanım kalk falan dürtüp dururmuşşş soğuk terler atarmış adamcağızzz:jeyyar: :teytey:
Ben ona multimedya mesaj gönderirim resimli.Üzerime seksi fantazi geceliklerimden birini giyer güsel bi pozz verir ona yollarım..Sıkıysa akşama başka bir yere gitsin.kaydirigubbakcemile3
esıme az önce rovanşlı dantellı fanılalı bı msj vardı onu yolladım cevabını yazıyorum.deneyın derım sızde
tamam askım bu aksam kozlar sende sen ne ıstersen.......
ne ıstesemkııı:))))))))))))))))
suan arkadastayım esımde arkadasımın esıyle dışarda arkadaslarla oturuyolar 12 ye dogru alır benı burdan
esıme az önce rovanşlı dantellı fanılalı bı msj vardı onu yolladım cevabını yazıyorum.deneyın derım sızde
tamam askım bu aksam kozlar sende sen ne ıstersen.......
ne ıstesemkııı:))))))))))))))))
suan arkadastayım esımde arkadasımın esıyle dışarda arkadaslarla oturuyolar 12 ye dogru alır benı burdan
[öfff kızllar ya ben yazdım yazdım askerdekı adamı kudrttum :) :) şarkı sözleri filan attım bir sürüüü :) oy oyy gelen cvp ta şuydu Çok üzgünüm çoook
aşkııım iyimisin??? kafana darbe filanmı aldın yoksa:1shok:
:roflol:sırnaşık şey:roflol:sositososito