I
incitanem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Ayy aman geldi eve suratı on karış hiç bişi demedi mesajımı aldın mı dedim aldım dedi ee dedim seni tanıyamıyorum dedi kavga ettim konuşmuyorum![]()
:1shok::1shok::1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy aman geldi eve suratı on karış hiç bişi demedi mesajımı aldın mı dedim aldım dedi ee dedim seni tanıyamıyorum dedi kavga ettim konuşmuyorum![]()
Öyle işte kızlar yine ben konuşmaya çalışıyorum zorla konuşuyor benimle nerde hata yaptım ben![]()
Öyle işte kızlar yine ben konuşmaya çalışıyorum zorla konuşuyor benimle nerde hata yaptım ben![]()
reflex; önceden az da olsa böyle şeyleri yazmamışsan böyle davranmamışsan şimdi böyle sık sık yazman adamın aklında soru işaretleri uyandırmış olabilir.
kafasında senaryolar kurmuştur....önceden böyle değildi neden şimdi böyle acaba ne oldu vs vs vs böyle düşünüyor olabilir.
Ama eşek herif nerden bilsin bütün çabanın ve msjların kendi için olduğunu.:mymeka:
monotonluktan kurtulmak için değişiklik yapmak için bunları yazdığını :mymeka:
bazen gerçekten de ne hödük oluyolar dimi yaa kötükedihüso