Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhab kızlar dun regl gunumdu bugunde geçtı dua istiyorumsizlerden nolurrr hamişolayım:)
inşallah hamilelik kervanına katılırsın canım.Allah sana o annelik duygusunu eşine de babalık duygusunu yaşatsın inşallah.şimdi ben 1.5 aylık anneyim.çookk güzel bir duygu
pşttttttttt kocişim akşam erken gel sana pul koleksiyonumu göstermek istiyorum
(olmadi dimi neye davet ettigim çok bariz)
ben bayramda sevgilime ateş seni çağırıyooo yaptım :)
buraya kim yazmıştı unuttum ama kendisine teşekkürlerimi iletiyorum..a.s.
sabahtan itibaren periyodik aralıklarla "aşkım sesi duyuyo musun" die msg attım
o da her seferinde "ne sesi hayatım" dedi
ben de "ateş seni çağırıyooo" dedim
önceleri anlam veremedi tabi garibim :) ne bilsin hain planlarımı öle diil mi :jeyyar:
sonradan ne ateşi yahu demeye başladı haliyle.. ben de "akşam görünce anlarsın ne ateşi olduğunu" dedim, akşam olmadan anladı vallahi süper zeki sefkilimm :sm_cool:
ehh gerisini de yazmayayım artık, o kdr da diil :)
4 gün sonra nişanlım askerden izine geliyo ee bi farklılık yapıyım diyorum 7 ay görüşmedik kaydirigubbakcemile3
ama bi türlü karar veremedim yaaa.. hepsi birbirinden güzel
test edilmiş onaylanmışlardan tavsiyeler bekliyorum![]()
özlemek güzel ama kavuşmak bambaşka.....
öpüşmek güzel ama sevişmek bambaşka .....
yaz bak şekerim kaydirigubbakcemile2ben denedim:jeyyar: onaylıyorum çok kuvvetli ama sen nişanlısın bak...kaydirigubbakcemile
koptum resmen yaa kaç dakikadır gülüyorum:roflol::roflol:gel ha boyle gel ha boyle bu yana
bise diyeyim sana
sevdan oldurdu beni
kilodum yana yana:roflol::roflol:
bende acik acik konuya girenlerdenim..canim aksam seni kuvetde bekliyorum gec kalma derim.. veya seni aksama parcaliycam canim cekti derim..
benim esim hep sms atar yemege ne var diye bir cok defa soyle birsey de yazdim..aksam yemege ben varim diye..:)