• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz canım şükür 2 gün çalışma yat dedi. Vajinal usg ile baktı küçük bir kese görüyorum ama daha erken c. Tsi bidaha bakalım dedi. Sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor ama şimdilik herşey içib erken dedi cnm
Yaa bak boşuna evham yaptın 🥰🥰 annesi korkma miniğin seninle 💕💕💕 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲

kızlar 31 aralıkta adet olmuştum.adetim bitti 2 gün sonra başladım 5 gün soğan suyu içtim.sonra adetin sonra 4-5 gün incir havuç içtim.ve bu güne kadarda çok düzenli olmamakla birlikte zeytinyağlı incir yedim.adetin 9-10-13-16-22. günleri ilişkim oldu yaklaşık 30 günde bir adet görüyorum bazen 29 günde bir bazen 32 güde bazen 30 günde bir.30 günden hesaplarsam ortalama 16. gün yumurtlamış olmam lazım ilişkiden 10 gün sonra ve 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi :/ daha adet olmama 3-4 gün vardı. şimdi 2-3 gün kaldı bu akşam veya yarın sabah tekrar yapsammı adet geçene kadar yapsammı yoksa umudumu kesmelimiyim olsa çıkardı diyip.tabi yine yapıcam test adet olana kadar ama umudum çok kırıldı.gerçekten fikrinizi söylermsin
Canım bence bekle biraz daha
Burda bir arkadaş adete 4 gün kala negatifdi testleri adet günü pozitif gördü
Bence umudunu yitirme hemen 🤲 Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin inşallahhhhhh

Canım bence bekle biraz daha
Burda bir arkadaş adete 4 gün kala negatifdi testleri adet günü pozitif gördü
Bence umudunu yitirme hemen 🤲 Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin inşallahhhhhh
teşekkür ederim cevap verdiğin için amin hepimize inşallah

İyiyiz canım şükür 2 gün çalışma yat dedi. Vajinal usg ile baktı küçük bir kese görüyorum ama daha erken c. Tsi bidaha bakalım dedi. Sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor ama şimdilik herşey içib erken dedi cnm
Ayy iyi iyi maşallah 😍 vajinal niye baktı ki bendemi gene vajinal baktircam ki salı 😳😂

Kaç haftalık seninki şimdi

DA3154CD-858A-4C96-A1B3-006402316F14.webp

Hemenmi çıktı bu çizgi canım hadi inşallah pozitiftir yaa
JOYz JOYz sende yapsana artık test adet olmadıysan bak bu arakadaşta pazartesi negatifti testi iyi hatırlıyorum
Yani beş dk içinde çıktı az önce yaptım. Test yanlışsa yıkılırım Yarın sabah yapacağım inşallah

Bugün olmam gerekiyordu hatırlarsan geçen yaptım çıkmadı sen de dedin ki falanca arkadaşın da öyle oldu diye:) umutluydum ama ne bileyim titriyorum hala ben adet yüzde yüz adet bekliyordum 😊
Yaa bak demekki neymişşş 🥰 her zaman bir umut varmıs bu aydan umutsuz olanlar hep hamile cıkıyo bu topikte yaa 😁😁 maşallah 🧿🧿 rabbim kanda da görmeyi nasip etsin sonra da sağlıkla ilerler insallah 🤲🤲

Ben bundan önce Bebeğimi düşürdüm uzun zamandır istiyordum Ama olmaz diyordum nasıl anlatsam ki Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Hemenmi çıktı bu çizgi canım hadi inşallah pozitiftir yaa
JOYz JOYz sende yapsana artık test adet olmadıysan bak bu arakadaşta pazartesi negatifti testi iyi hatırlıyorum
Yok adet olmadım da benim klomenden kaynaklı gecikti hamile değilim bence

Back
X