• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar 31 aralıkta adet olmuştum.adetim bitti 2 gün sonra başladım 5 gün soğan suyu içtim.sonra adetin sonra 4-5 gün incir havuç içtim.ve bu güne kadarda çok düzenli olmamakla birlikte zeytinyağlı incir yedim.adetin 9-10-13-16-22. günleri ilişkim oldu yaklaşık 30 günde bir adet görüyorum bazen 29 günde bir bazen 32 güde bazen 30 günde bir.30 günden hesaplarsam ortalama 16. gün yumurtlamış olmam lazım ilişkiden 10 gün sonra ve 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi :/ daha adet olmama 3-4 gün vardı. şimdi 2-3 gün kaldı bu akşam veya yarın sabah tekrar yapsammı adet geçene kadar yapsammı yoksa umudumu kesmelimiyim olsa çıkardı diyip.tabi yine yapıcam test adet olana kadar ama umudum çok kırıldı.gerçekten fikrinizi söylermsin
Benim 4 gün kala negatifti.
1 gün kala kıpkırmızı çizgi çıktı

Bunu alın burdan yaa bunu burdan alınn :silah: :mad:

Hahah şaka şakaa kız senin koca sana tuzak kurmuş olmasıın 😂
Yok şekerim ben de öyle düşünmüştüm ama yemin etti. Asla da yalan söylemez. Sonra öğrendim zaten bu markada sık sık oluyormuş bu durum😄

Benimde öyleydi canım test yaptınmı rabbim gönlüne göre versin inşallah
2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu doktor ilk adetimden sonra kalabilecegimi söyledi ilk adetimi oldum şimdi 1 gün kaldı adetime korkuyorum adet olacağım diye çok bekledik 🤦 1 günüm varya test sonuç verirmiki

Yav bu bebeye benden çok hediye geliyor. Nasıl bir iş ya 😂Doğmadan pastaları kesildi hediyeler geliyor. Kıskanıyorum 😂

Back
X