• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tmm o is bnde .Ben yazarim.Almanca Turkce/Turkce Almanca gerisini kim biliyosa bildigi dilde dewam eder.Olcakki😂

Ya ,arkadaslar , ben ovitrelle yi 21 ocakta yaptim.Niye Buna 4hftlik dediler.niye sat .dan sayiliyo bunlar?
Yumurtlama doğal yollarla olsaydı da aşağı yukarı aynı tarihlerde kalıcaktın ya kuzum, sen sadece çatlamayı dışarıdan hormonla sağladın sat tan sayılır her durumda. Bazen geç döllenme gibi durumlarda bebeğin gelişimi satla uyumlu çıkmıyo o zaman farklı oluyo sanırım bi

Yok canım aldırmamıştı. Yasminin şişirdiğini duydumda diane35i her doktor çok iyi diyodu. Bende pko var ama zaten kiloya hep meyilliyim. Pkodan dolayı kullandım. Sonra kendi kendime regli olmaya başladım bırakmıştım bidaha 😊
Ayy ne iyisi kız ışık hızıyla depresyona soktu beni 🤣🤣

Yumurtlama doğal yollarla olsaydı da aşağı yukarı aynı tarihlerde kalıcaktın ya kuzum, sen sadece çatlamayı dışarıdan hormonla sağladın sat tan sayılır her durumda. Bazen geç döllenme gibi durumlarda bebeğin gelişimi satla uyumlu çıkmıyo o zaman farklı oluyo sanırım bi
Ama, yumurtayida menopur la destekledim
😐😑

Kızlar ben miniğimi gördüm minicikk ufacıkkk daha zor görülüyor dedi doktor zayıf oldugun için karından gördük zorda olsa dedi
Kan tahlilleri öğleden sonra cıkacak
Pazartesi gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem gerek yok 2 2 gitmeye bebeğimi kalbini görür gelirim Allah ın izniyle inşallah 🤲 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Maşallah ya çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤️

İnşallah öyle olur Allah'tan umut kesilmez bak prezervatif ile kalanlar olduktan sonra hap la da olur yeter ki akışına bırak relaks davran ecik😂😂😂
Ahahah şaka gibi ne olur hee 🤣 Gerçi bu bana verdiği hap doğum kontrol hapı değilmiş aslında öyle bilinsede. üstünde bile yazıyo içerdiği bazı hormonlardan dolayı hamile kalmaya engel oluyomuş yani ihtimal var🤣🤣
Ya of yürüyün gidin bee neler düşündürüyonuz bana 🤣🤣 E EbrarAsell

Kizlaaaar salı günü akşama randevu aldım para verince doktorun saati de degisiyo 😂😂 şaka bı yana nobetciymis ya salı günü iyi denk geldi salı ya perşembe dedim perşembe 5 e kadar varmış ama salı günü nobetciymis 10 bucuga kadar bende 8 e aldım boşu boşuna işten izin almaz eşcagzim😂 yemekten sonra gider dinleriz inşallah Allah nasip ederse atışları 🤲😍

Ahahah şaka gibi ne olur hee 🤣 Gerçi bu bana verdiği hap doğum kontrol hapı değilmiş aslında öyle bilinsede. üstünde bile yazıyo içerdiği bazı hormonlardan dolayı hamile kalmaya engel oluyomuş yani ihtimal var🤣🤣
Ya of yürüyün gidin bee neler düşündürüyonuz bana 🤣🤣 E EbrarAsell
Ya gùlùùùmmm, progestan atiyorum, onda adeti geciktirir, bende rahimi kalinlastirir, şunda bebek olustuysaa tutunmaya Yardim etmezmi? Cewabin , ewet biliyom😑 eeeee?

Back
X