• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç etki göstermedi belli bişey bünyem taş gibi galiba 😂 ne ilaçlar ne hamilelik maşallah bana 🤭
Ohh maşallah 🧿 Ben hiç öyle değilim yaa basit
bi ağrı kesicinin bile bütün yan etkilerini yaşarım. Anaa benim hamileliğim hiç çekilmez kesin 🤣

Bu ne doğurganlık yiğidimm derelerden tepelerden aşmış da gelmiş 🤣
Bizde anne tarafı öyle. Hepsi ya ilk geceden ya ilk aydan hamile kalmış. Ben de dalga geçerdim ilk seneden hamile mi kalınır. Evliliğin tadını çıkaracağım ben diye. Al sana dalga geçmek. 6. ayımda hamile kaldım :işsiz: Şimdi herkes o laflarımı hatırlatıp bana gülüyor 😂

Bizde anne tarafı öyle. Hepsi ya ilk geceden ya ilk aydan hamile kalmış. Ben de dalga geçerdim ilk seneden hamile mi kalınır. Evliliğin tadını çıkaracağım ben diye. Al sana dalga geçmek. 6. ayımda hamile kaldım :işsiz: Şimdi herkes o laflarımı hatırlatıp bana gülüyor 😂
Seninki daha kral olmuş hem de prezervatifle 🤣🤣

Hayret ediyorum şu hamile olduğunu bilmeyenlere ya tlc de varya hamile olduğumu bilmiyordum diye bı program ne değişik insanlar hikayeler var gece gece ona sardım 😂😂

Hayret ediyorum şu hamile olduğunu bilmeyenlere ya tlc de varya hamile olduğumu bilmiyordum diye bı program ne değişik insanlar hikayeler var gece gece ona sardım 😂😂
Demii? Hiç kirpiğinizde mi karışmadı, dişinizde mi ağrımadı, hiç boğazınız gıcık olmadı mı bee nasıl bilmiyonuzz saçınızda mı yağlanmadı töbe töbee :rolleyes::rolleyes:

Back
X