- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnn, bnde dogru cikmisti ovulation testGünaydınn :)
Ben uyanır uyanmaz ovu testi yaptım son elimde kalanı
2.çizgi silik çıktı
Ovu bosuna heycanlandryor ya
Pazartesiye kadar bat gelmezse test yapcam artık kısmet![]()
Dün öyle koyu çıkınca bende acaba dedim ama bugün silik çıktı bende anlamadımGunaydinnn, bnde dogru cikmisti ovulation test![]()
Kahvaltı mı hazırladın? Kaçırdım mı kaçırdım mı 👁👁
Yok artiiikkkkk
Yok kuzum beklerim siziKahvaltı mı hazırladın? Kaçırdım mı kaçırdım mı 👁👁
Yok artiiikkkkkkendin git gı bakkalina , çocugun psikolojini bozuyoz bak
![]()
Ohoo prenses mi getirdik dünyaya? Çalışsın biraz işe yarasın. Biz o gelsin diye neler yapıyoruz. Çocuk doğmadan nefret edecek bendenYok kuzum beklerim sizikahvaltinin lafimi olur
![]()
Hep ben mi yiycem iğne ecik de o yesinAmanııınn senden korkulur![]()
Olsun kızz onlarda üzülüyo bizimle birlikteHep ben mi yiycem iğne ecik de o yesinanalar çekiyo babalar cüzdan dan çekiyo sadece oh ne güzel hayat ya
![]()
Tabi orası öyle benle birlikte çekti oda başkası olsa belkide bosardi mantıken ki ben bile düşündüm asilamalar tutmayınca ameliyat olayı girince devreye boşanmayı o psikoloji çok kötü yapiyo insanı amin tabi hep başımızda olsunlarOlsun kızz onlarda üzülüyo bizimle birlikteo cüzdanı doldurmayada o kadar uğrasıp çalışıyolar haklarını yememek lazım şimdi Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
![]()
Yaaa ne sevgililer günü ama bütün geceyi hastanede geçirdim, küçük bi ameliyat oldumKızlaaar nasılsınızzznapıyosunuzz
JOYz @kediseverkadin H Hafsa B Beklenenmucizemgeldi B Bilgi012 @terelellidenhalliceyim ve adını unuttuğum diğer kuzular
Sevgililer günümü kutluyonuz kız eşlerinizle![]()
Geçmiş olsunYaaa ne sevgililer günü ama bütün geceyi hastanede geçirdim, küçük bi ameliyat oldum![]()
Kutladık bitti. Kös kös oturuyoruz dışarıda bol rüzgarlı kar var. Sen nörüyon?Kızlaaar nasılsınızzznapıyosunuzz
JOYz @kediseverkadin H Hafsa B Beklenenmucizemgeldi B Bilgi012 @terelellidenhalliceyim ve adını unuttuğum diğer kuzular
Sevgililer günümü kutluyonuz kız eşlerinizle![]()
Sağol canım Bartolin marsupializasyonuGeçmiş olsunNoldu ki öyle?
Sağlığın yerinde olsun da o da olur inşallah. Boşuna assolist demedik. İlla naz yapıp gelecekler. Olsun gelsinler deSağol canım Bartolin marsupializasyonuDikişlerim var, benim bebek hayalleri de nisana kaldı böylece..
Yaa canımın acısına mı üzüleyim sürekli önüme saçma sapan hiç hesapta olmayan engeller çıkmasına üzüleyim bilemedimSağlığın yerinde olsun da o da olur inşallah. Boşuna assolist demedik. İlla naz yapıp gelecekler. Olsun gelsinler de![]()
Yaa geçmiş olsun kuzummm nolduu sanaaYaaa ne sevgililer günü ama bütün geceyi hastanede geçirdim, küçük bi ameliyat oldum![]()