• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınn :)
Ben uyanır uyanmaz ovu testi yaptım son elimde kalanı
2.çizgi silik çıktı 😝
Ovu bosuna heycanlandryor ya 😅
Pazartesiye kadar bat gelmezse test yapcam artık kısmet 🙈

Yok artiiikkkkk🙄😒 kendin git gı bakkalina , çocugun psikolojini bozuyoz bak 🤦🏻‍♀️🙇‍♀️😖
Yok kuzum beklerim sizi 😁😁😁 kahvaltinin lafimi olur😘
Ohoo prenses mi getirdik dünyaya? Çalışsın biraz işe yarasın. Biz o gelsin diye neler yapıyoruz. Çocuk doğmadan nefret edecek benden 🤣 Hazırladınsa geliyorum o zaman. Çocuğu da her gün birinize bırakırım bu tembellikle 🤣🤣

Hep ben mi yiycem iğne ecik de o yesin 😂😂 analar çekiyo babalar cüzdan dan çekiyo sadece oh ne güzel hayat ya😁
Olsun kızz onlarda üzülüyo bizimle birlikte 😇 o cüzdanı doldurmayada o kadar uğrasıp çalışıyolar haklarını yememek lazım şimdi Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi 🤲🤲🥰🥰

Olsun kızz onlarda üzülüyo bizimle birlikte 😇 o cüzdanı doldurmayada o kadar uğrasıp çalışıyolar haklarını yememek lazım şimdi Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi 🤲🤲🥰🥰
Tabi orası öyle benle birlikte çekti oda başkası olsa belkide bosardi mantıken ki ben bile düşündüm asilamalar tutmayınca ameliyat olayı girince devreye boşanmayı o psikoloji çok kötü yapiyo insanı amin tabi hep başımızda olsunlar

Sağlığın yerinde olsun da o da olur inşallah. Boşuna assolist demedik. İlla naz yapıp gelecekler. Olsun gelsinler de 😇
Yaa canımın acısına mı üzüleyim sürekli önüme saçma sapan hiç hesapta olmayan engeller çıkmasına üzüleyim bilemedim :( Öyle sağlık olsun hayırlısı canım 💕

Back
X