• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E EbrarAsell N Neslhannn napıyonuz kuzularr 🤗
Benim bugün çook başım ağrıyo :KK43:
Gecmis olsun balım😘😘😘gel beraber nane limon icelim 😊napiyoruummm? Dr gittim geldim bugun, yumurta lar persembe catlicakmis .3subata atar o zaman adetim.Siz beklemeyin artik beni test icin. Ben yetisirim size yine arkanizdan 😁😁😁😁😁😁😁simdiden mutlu bir kabullenis.oohhh miissss🤭

Canım afedersin Benim beyaz akıntı yine başladı
Rahim bölgesinde batmalar oluyo hep aynı noktada 3 4 saniye oluyo geçiyo
Tam umut yok derken bişeyler oluyo 🤣 noluyo 🤣
☕ du bakam bi fala bakam.oooo 10gun kadar sonra sana bi haber geliyo.🤔alacagini haberle saglik hakkinda merak ettigin konular aydinlanacak.kirmizimi deseeemmmm 🤷🏻‍♀️pozitif mi deseeemmm 🧏🏻‍♀️

Gecmis olsun balım😘😘😘gel beraber nane limon icelim 😊napiyoruummm? Dr gittim geldim bugun, yumurta lar persembe catlicakmis .3subata atar o zaman adetim.Siz beklemeyin artik beni test icin. Ben yetisirim size yine arkanizdan 😁😁😁😁😁😁😁simdiden mutlu bir kabullenis.oohhh miissss🤭
Olsun geç olsun güç olmasın çatlasın tutsun da ne zaman olursa olsun🤗 Benim de geçen perşembe çatlamıştı aramızda bir hafta var 🤗

☕ du bakam bi fala bakam.oooo 10gun kadar sonra sana bi haber geliyo.🤔alacagini haberle saglik hakkinda merak ettigin konular aydinlanacak.kirmizimi deseeemmmm 🤷🏻‍♀️pozitif mi deseeemmm 🧏🏻‍♀️
Rüyamda beyaz akıntı gördüm anlamları hep pozitif şeyler güzel haber evliysen cocuk felan yazıyo rüyamda bile nelerle ugrasıyom ya 🤣🤣🤣🤣

Ben dun gece burda hamile bi bayan sey yazmis,( etiket nasil yapiyonuz ya , bilsem etiketlicektim .)koyu sari yogun akintim oluyo normal yazmis.
Canım @ işareti koyup bitişiğine o kişinin adını yaz 💕 benim o sarı akıntı her ay oluyoda yine beyaza döndü kasık agrımda başladı ama umutlanmıycam ya 🤣

Back
X