- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
EdepsüzzzzzDur hele senin yumurtlama bittimi ben onda beyaz akıntı var diye umutlandım
Sen çalışıyon zaten her gece yoksun meydanda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EdepsüzzzzzDur hele senin yumurtlama bittimi ben onda beyaz akıntı var diye umutlandım
Sen çalışıyon zaten her gece yoksun meydanda![]()
Ahahahah dayanamadım test yaptım sonuç negatif![]()
Şaka diyorum kız senin yumurtalar bi belli olsun hele senden de ümitleniriz daha senin yumurta nerde o belli değilEdepsüzzzzzcalismiyomda hergece
saatlerimiz tutmuyo.biz 10da oturuyo oluyoruz kocisimle , siz 12 oldu diye yatiyonuz.
vallahi yok oyle bisey.
simdi dr.den geldim.saat 3de aricaklar gutgutlar.kan sonucu icin. Ogrencez bakalim nolmus yimirtalarin durumu.hfta sonu catlamisda diyebilir,bugun catlayacakda .Farketmez calistim ben zaten
![]()
Cok fenasin sen.Kız yokkk oğlumdaaa![]()
Ahaha hatırladımInek Saban agliyoya bi filminde cocuklarin hepsini kucagina toplayip![]()
Daha yumurtlamadan 3 4 gün anca gectiCok fenasin sen.sewindiydim iyiki 5dakika cik.
Şaka diyorum kız senin yumurtalar bi belli olsun hele senden de ümitleniriz daha senin yumurta nerde o belli değil![]()
Belki erken yumurtlama erken dollenme oldu .rahatla bi belirti de buldurtmuyonDaha yumurtlamadan 3 4 gün anca gectine ara cıkacak sen bizi takip etmiyonmu napıyon hem bu ay benim umudum yok beni şimdiden negatife sayın
![]()
Gut gut lar ultrasonda bakmadımı bişey demedimisahi nerdeki yumurta larim.tavuklarinki bile belli nerde .benimki yok ortadalarda
![]()
Belirti sıffır sıffır sıffırBelki erken yumurtlama erken dollenme oldu .rahatla bi belirti de buldurtmuyon![]()
Yok gulum cuma baktiya dahakucuk demisti, bugun sadece kan aldilar. Kandan gorup soyleyeceklerGut gut lar ultrasonda bakmadımı bişey demedimi
Belirti sıffır sıffır sıffır![]()
Resmen beynimde vazgecti benden oda vermeyo belirti psikolojik de olsa![]()
Anladım hadi güzel haberlerle gel inşallah canımYok gulum cuma baktiya dahakucuk demisti, bugun sadece kan aldilar. Kandan gorup soyleyecekler
Evet biraz fazla oldu sanırımCok rahatlattik beyinleri cookk![]()
Canım afedersin Benim beyaz akıntı yine başladı
Anladım hadi güzel haberlerle gel inşallah canım![]()
Ewet ewet okadar fazla olduki, ilk defa, 18.gunde catlatmak istiyoEvet biraz fazla oldu sanırım![]()
Ben dun gece burda hamile bi bayan sey yazmis,( etiket nasil yapiyonuz ya , bilsem etiketlicektim .)koyu sari yogun akintim oluyo normal yazmis.Daha yumurtlamadan 3 4 gün anca gectine ara cıkacak sen bizi takip etmiyonmu napıyon hem bu ay benim umudum yok beni şimdiden negatife sayın
![]()