Maşallah sağlıkla gelsiiin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sağlıkla gelsiiin inşallah
Aaa kız olduguna nerdeyse emindim ya
Amin canım hepimizin inşallahMaşallah sağlıkla gelsiiin inşallah![]()
Gözünüz aydııın. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. Sen nasılsın? Koray nasıl? Söylediniz mi ona kardeş geldiğini?
Canım o daha 17 aylık söylesekde anlamazkiGözünüz aydııın. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. Sen nasılsın? Koray nasıl? Söylediniz mi ona kardeş geldiğini?
Seninde gözün aydın canım sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza ve diğer arkadaşlarımızın da mutlu haberlerini alalım inşallahhhhhhKızlar merhabaBen de daha yeni erkek olduğunu öğrendim. Bu sene herkesin erkek sanırım
![]()
Hayırlısıyla, sağlıkla inşallah. Evet evet küçük olduğunu biliyorum ama hareketlerle, karnını göstererek ya da isim seçtiyseniz onunla anlatarak belki söylemişsinizdir dedim. Ne güzel ya aralarında fazla yaş olmadan arkadaş gibi büyürler inşallahCanım o daha 17 aylık söylesekde anlamazkiiyi oda öğrendi artık yürümeyi koşturuyoruz evde teşekkür ederim bu arada canım darısı başına inşallah
![]()
Aynen canımHayırlısıyla, sağlıkla inşallah. Evet evet küçük olduğunu biliyorum ama hareketlerle, karnını göstererek ya da isim seçtiyseniz onunla anlatarak belki söylemişsinizdir dedim. Ne güzel ya aralarında fazla yaş olmadan arkadaş gibi büyürler inşallah![]()
Yaa yerimAynen canım
Bi ara bebek nerde diyince karnımı tutuyodu şimdi unuttuisim bulamadık ya önerisi olan varmı kız olsaydı miray koyacaktık
Sanırım en çok ben almışım 4 kilo.Ben aldım 3 kg
Ben bi ara zayıfladım onun üstüne 5 kilo aldım öyle saymıyorum ama hamile kaldığım zamana göre sayıyorumSanırım en çok ben almışım 4 kilo.![]()
Ahhaha bu dönemlerde normal canım napalımBen bi ara zayıfladım onun üstüne 5 kilo aldım öyle saymıyorum ama hamile kaldığım zamana göre sayıyorum![]()
Valla öyle iştahım bir açıldı pir açıldıAhhaha bu dönemlerde normal canım napalım![]()
Biz seninle aynı dönem doğuracağızValla öyle iştahım bir açıldı pir açıldı![]()
Olabilir bi düşünelim bunu teşekkür ederim canımYaa yerimKarnın çıkmaya başlayınca o da büyüdükçe biraz daha anlar bence. Benzer isim düşünüyorsanız Korhan olabilir?