Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar
Bir şey soracağım aranızda devlet hastanesinde doğum yapan var mı? Tecrübeleriniz nedir 🤗

Canım naptın bayadır giremedim güzel haberler ver inşallah 🤲🤲🤲🥰
Tahmin ettim ☺️ Cumartesi sabah transfer oldu. 17 haziran test günü bakalım hayırlısıyla olur inşallah. Dua bekliyorum sizden 😇 Sen naptın? Nasıl oldun? İdare edebiliyor musun oğlanla beraber? Karnın çıkmıştır artık iyice

Tahmin ettim ☺️ Cumartesi sabah transfer oldu. 17 haziran test günü bakalım hayırlısıyla olur inşallah. Dua bekliyorum sizden 😇 Sen naptın? Nasıl oldun? İdare edebiliyor musun oğlanla beraber? Karnın çıkmıştır artık iyice
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah sana canım bebeğini bu defa emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın inşallahhhhhh 🥰 sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Bende iyiyim çok şükür canım
Karnım cıktı evet 🤭
Korayla sorunumuz yok yormuyo prensim annesini sağolsun 🥰
Test gününü sabırsızlıkla bekliyorum yat dinlen bol bol 🥰 dualarım seninle

Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah sana canım bebeğini bu defa emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın inşallahhhhhh 🥰 sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Bende iyiyim çok şükür canım
Karnım cıktı evet 🤭
Korayla sorunumuz yok yormuyo prensim annesini sağolsun 🥰
Test gününü sabırsızlıkla bekliyorum yat dinlen bol bol 🥰 dualarım seninle
Amin inşallah. Allah razı olsun. Akıllı bıdık yaa biliyor gibi sanki farkında olmadan annesinin işini kolaylaştırıyor demek ki 😍

Canım bende mesajlarını yeni görüyorum. Dualarım seninle 🙏🏻yarın hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah 🥰🙏🏻

Canım bende mesajlarını yeni görüyorum. Dualarım seninle 🙏🏻yarın hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah 🥰🙏🏻
Dün transferin 10. günüydü. Kanda pozitif çıktı ama tüp bebek merkezi 12. günden önce yapılan sonucu dikkate almıyormuş. Eşimin ablası kadın doğum uzmanı. O da tahlil gününüzü bekleyin demiş. Yarını bekliyoruz bakalım inşallah güzel artar, sağlıkla ilerler 🙏 Senin nasıl gidiyor? Ne kadarlık oldu?

Canım bende mesajlarını yeni görüyorum. Dualarım seninle 🙏🏻yarın hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah 🥰
Dün transferin 10. günüydü. Kanda pozitif çıktı ama tüp bebek merkezi 12. günden önce yapılan sonucu dikkate almıyormuş. Eşimin ablası kadın doğum uzmanı. O da tahlil gününüzü bekleyin demiş. Yarını bekliyoruz bakalım inşallah güzel artar, sağlıkla ilerler 🙏 Senin nasıl gidiyor? Ne kadarlık oldu?
Yaaaaa maşallah canım inşallah güzel hayırlı bir haber gelsin 🙏🏻🥰25+1 deyim canım bebeğin suyu fazlaymış şeker olabilir denildi şekeri azaltmaya çalışıyorum mantar vs çıktı onlar için tedavi oluyorum. Geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorum biraz erken zorlanmaya başladım ama elhamdülillah inşallah sağlıklı olsun da bunlar geçer 🙏🏻

Canım bende mesajlarını yeni görüyorum. Dualarım seninle 🙏🏻yarın hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah 🥰

Yaaaaa maşallah canım inşallah güzel hayırlı bir haber gelsin 🙏🏻🥰25+1 deyim canım bebeğin suyu fazlaymış şeker olabilir denildi şekeri azaltmaya çalışıyorum mantar vs çıktı onlar için tedavi oluyorum. Geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorum biraz erken zorlanmaya başladım ama elhamdülillah inşallah sağlıklı olsun da bunlar geçer 🙏🏻
Amin canım inşallah 🙏 Oyy neler oldu öyle :/ Geçmiş olsun. Büyümüş bile çoktaaaan. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah

Canım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler 🤲🤲🥰
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 💕 çok sevindim adına 🌺
Amin canım inşallah 🙏 Kese görmeden, kalp atışı duymadan ikna olamayacağım galiba. İnşallah sağlıkla ilerler bakalım merakla bekliyorum Çook teşekkürler 😍

Yaa B Bilgi012 N Neslhannn İkinize bakayım ne zamandır görüşemedik dedim. Doğuma alınıyormuşsun N Neslhannn bu kadar olur. Bir avazda sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Allay kolaylık versin 🙏
İnşallahhhhhh kuzummm çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahhhhhh rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 💕

Back
X