Öyle miiBiz seninle aynı dönem doğuracağız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle miiBiz seninle aynı dönem doğuracağız![]()
Benim 25 Aralık satÖyle miiben normalde 17+5im ama erken döllenme diye 18+4 görünüyorum dr da sat ı 22 Aralık a çekti normalde 26 Aralık. Senin kaç hafta kaç günn
Tahmin ettimCanım naptın bayadır giremedim güzel haberler ver inşallah![]()
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah sana canım bebeğini bu defa emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın inşallahhhhhhTahmin ettimCumartesi sabah transfer oldu. 17 haziran test günü bakalım hayırlısıyla olur inşallah. Dua bekliyorum sizden
Sen naptın? Nasıl oldun? İdare edebiliyor musun oğlanla beraber? Karnın çıkmıştır artık iyice
Amin inşallah. Allah razı olsun. Akıllı bıdık yaa biliyor gibi sanki farkında olmadan annesinin işini kolaylaştırıyor demek kiRabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah sana canım bebeğini bu defa emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın inşallahhhhhhsağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende iyiyim çok şükür canım
Karnım cıktı evet
Korayla sorunumuz yok yormuyo prensim annesini sağolsun
Test gününü sabırsızlıkla bekliyorum yat dinlen bol boldualarım seninle
Canım bende mesajlarını yeni görüyorum. Dualarım seninleTahmin ettimCumartesi sabah transfer oldu. 17 haziran test günü bakalım hayırlısıyla olur inşallah. Dua bekliyorum sizden
Sen naptın? Nasıl oldun? İdare edebiliyor musun oğlanla beraber? Karnın çıkmıştır artık iyice
Dün transferin 10. günüydü. Kanda pozitif çıktı ama tüp bebek merkezi 12. günden önce yapılan sonucu dikkate almıyormuş. Eşimin ablası kadın doğum uzmanı. O da tahlil gününüzü bekleyin demiş. Yarını bekliyoruz bakalım inşallah güzel artar, sağlıkla ilerlerCanım bende mesajlarını yeni görüyorum. Dualarım seninleyarın hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah
![]()
Canım bende mesajlarını yeni görüyorum. Dualarım seninleTahmin ettimCumartesi sabah transfer oldu. 17 haziran test günü bakalım hayırlısıyla olur inşallah. Dua bekliyorum sizden
Yaaaaa maşallah canım inşallah güzel hayırlı bir haber gelsinDün transferin 10. günüydü. Kanda pozitif çıktı ama tüp bebek merkezi 12. günden önce yapılan sonucu dikkate almıyormuş. Eşimin ablası kadın doğum uzmanı. O da tahlil gününüzü bekleyin demiş. Yarını bekliyoruz bakalım inşallah güzel artar, sağlıkla ilerlerSenin nasıl gidiyor? Ne kadarlık oldu?
Amin canım inşallahCanım bende mesajlarını yeni görüyorum. Dualarım seninleyarın hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah
Yaaaaa maşallah canım inşallah güzel hayırlı bir haber gelsin25+1 deyim canım bebeğin suyu fazlaymış şeker olabilir denildi şekeri azaltmaya çalışıyorum mantar vs çıktı onlar için tedavi oluyorum. Geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorum biraz erken zorlanmaya başladım ama elhamdülillah inşallah sağlıklı olsun da bunlar geçer
![]()
Sağol canım beniiim. Bugün o gün. Haber bekliyorumsenden heyacanlıyıııımm öğrenince yaz lütfenAmin canım inşallahOyy neler oldu öyle :/ Geçmiş olsun. Büyümüş bile çoktaaaan. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah
Güzel dediler. 10 gün sonra kese için çağırdılar. Hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallahSağol canım beniiim. Bugün o gün. Haber bekliyorumsenden heyacanlıyıııımm öğrenince yaz lütfen
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlerGüzel dediler. 10 gün sonra kese için çağırdılar. Hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallah
Amin canım inşallahCanım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahçok sevindim adına
![]()
İnşallahhhhhh kuzummm çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahhhhhh rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin hayırlısıyla inşallahİnşallahhhhhh kuzummm çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahhhhhh rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah![]()