• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sol omuzum agrıyo sanırım hamileyim 😁😁😁
An itibariyle yeni belirti, burnum tikandi.🤪😁😁😁dalga gece gece dogurur gidermisiz burda👶🏻🤭doguma girerken diyomusuz dr.ye, du ben Neslhannn a birbebekmeselesi ne , sizde Ebrar Asele 🤭Zorunlunick e bi selfie atiim dogum belirtileri suyum geldi falan. Zorunlunick cok sewer detayli resimleri😬🤣🤣🤣🤣

Burası ne grubu şöyle söyliyim biz JOYz JOYz E EbrarAsell ile 3 ümüz bir konuda tanıştık canım
Konu başkasına aitti orda konuşurken konu sahibine rahatsızlık verdiğimizi düşündü JOYz JOYz halbuki kız konuyu bize terk etti hiç şikayetçi bile olmadı sağolsun batlarımızı bekliyoduk orda şaka şamata sonra bu konuyu actık şimdi burda takılıyoruz iyide oldu aslında herkes geliyo bi bakıyo katılan katılıyo
Sizlerle konuşurken zaman akıp gidiyo canım anlayacagın
Adet oluncada takmıyoruz kafaya 3 kişi olarak 🤣 gerisayımda yasak adete kadar 😁 yani kendimizi hamileliğe odaklamamak için stres yapmamak için Burda sohbet ediyoruz arkadaşlarla canım
Bat bekliyoruz ama stres yok 😇
Oooleeeyyyyy Oley oley oleeyyyy.yaşa kuzum sen.😘💪💪💪💪💪💪valla ovulation test bile yapmadim buay😅dr bakiyo nasilsa.

Hayır ben kızıyorum
Uzuluyorlar sonra çok
Neden bı saat sonraki test sonucuna sizce hamilemiyim bı saat bekledim böyle çıktı dersin ki

Ben eleştiriyorum malesef :KK43: üzülüyorum çünkü sonradan gelip adet oldum test yanlismis kızlar deyince .
Yalniz canm cizgi cikiyorsa bir saat sonrada olsn gebelik var demektir daha dogrusu hcg de hafid artis var demektir. Genelde ama kimyasal gebelik ile sonlaniyor. Cogu kadin bir cok kez kimyasal gebelkk geciriyor farkina varmadan erkenden teste baslayanlsr farkina variyor sadece. Test hcg yükselmediyde bembeyaz gösterir hicbir cizgi cikmaz 10 saat sonra bile cikmaz. Ben bu zamana kadar 100 kere test yapmksindir hanile ommasihimda hsyalettende ola cuzgi görmedn ama kimyasalds dpspnte gördn

An itibariyle yeni belirti, burnum tikandi.🤪😁😁😁dalga gece gece dogurur gidermisiz burda👶🏻🤭doguma girerken diyomusuz dr.ye, du ben Neslhannn a birbebekmeselesi ne , sizde Ebrar Asele 🤭Zorunlunick e bi selfie atiim dogum belirtileri suyum geldi falan. Zorunlunick cok sewer detayli resimleri😬🤣🤣🤣🤣
Aman diyim 🤣🤣

Back
X