• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Neslhannn E EbrarAsell Kızlaaar bi uyudum uyandım çarşı pazar karışmış adımı çalmışlar hee kim o nerde🤔
Birinin burnu tıkanmış birinin omzu ağrımış benimde 2 gündür boğazım agrıyo hamile miyim derken corona olup çıkcaz burdan :KK70:

N Neslhannn E EbrarAsell Kızlaaar bi uyudum uyandım çarşı pazar karışmış adımı çalmışlar hee kim o nerde🤔
Birinin burnu tıkanmış birinin omzu ağrımış benimde 2 gündür boğazım agrıyo hamile miyim derken corona olup çıkcaz burdan :KK70:
Vallahi ya 😁 günaydın nerelerdesin sen ya
Ne uyuyup duruyosun sen 😇

Yalniz canm cizgi cikiyorsa bir saat sonrada olsn gebelik var demektir daha dogrusu hcg de hafid artis var demektir. Genelde ama kimyasal gebelik ile sonlaniyor. Cogu kadin bir cok kez kimyasal gebelkk geciriyor farkina varmadan erkenden teste baslayanlsr farkina variyor sadece. Test hcg yükselmediyde bembeyaz gösterir hicbir cizgi cikmaz 10 saat sonra bile cikmaz. Ben bu zamana kadar 100 kere test yapmksindir hanile ommasihimda hsyalettende ola cuzgi görmedn ama kimyasalds dpspnte gördn
Çıkıyor bazı testlerde

Back
X