• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sayma dediysek geriye sayma dedik zaten bilmiyomuşunda 😂 Batınıda hesaplama demedik yani😁
Ben ki adete 5 gün kala test yapmaya başlayan bennn batı iki gün nasıl geçiririm acep😂
Aman yaav zaten adet olurum ben farketmez ne zaman derseniz yapalım yani 😒
Zaten bilmiyomusunda 🤭geri saymayi bilmeyenler, Tsiz goremeyenler , Sagini solunu ayiramayanlarBiziizzzz .heeyoooo .biziiz onlar 🤪😂😂😂😂😂😂😂

N Neslhannn E EbrarAsell Kızlaaar bi uyudum uyandım çarşı pazar karışmış adımı çalmışlar hee kim o nerde🤔
Birinin burnu tıkanmış birinin omzu ağrımış benimde 2 gündür boğazım agrıyo hamile miyim derken corona olup çıkcaz burdan :KK70:
Ben yakaladim onu😒😤hirkızzz calmisss. Bir bebekmeselesi boyle yazmis. AMA bizi kandiramaz , o Tsiz 🤪😁😁😁😁Neslhannn korkma dedi bana.

Ben yakaladim onu😒😤hirkızzz calmisss. Bir bebekmeselesi boyle yazmis. AMA bizi kandiramaz , o Tsiz 🤪😁😁😁😁Neslhannn korkma dedi bana.
Sordum da neden aynısı diye, gece açmış üyeliği ilk aklına gelen isim buymuş🤷🏻‍♀️
Ya öyle çok orjinal bi ismim yok da ilk akla geleceklerden bişey de değil yani😂

Zaten bilmiyomusunda 🤭geri saymayi bilmeyenler, Tsiz goremeyenler , Sagini solunu ayiramayanlarBiziizzzz .heeyoooo .biziiz onlar 🤪😂😂😂😂😂😂😂
Bi insan bu kadarmı sevinir sağ sol engeli olduguna 🤣🤣🤣👏bende sayma engelli birimiz görme ama sadece açık testlerdeki çizgiyi görmüyo 🤣 kız bu bana negatif senin testin diycek bana inadına dedim ya sana inat çift çizgi bile olsa acıcam içini dedim bende sana inat kabak gibi negatif dicem dedi 😁

Bi insan bu kadarmı sevinir sağ sol engeli olduguna 🤣🤣🤣👏bende sayma engelli birimiz görme ama sadece açık testlerdeki çizgiyi görmüyo 🤣 kız bu bana negatif senin testin diycek bana inadına dedim ya sana inat çift çizgi bile olsa acıcam içini dedim bende sana inat kabak gibi negatif dicem dedi 😁
Aman inşallah pozitif olsun da varsın cümle alem negatif desin 😂
Fazlamı boşverdik dersin 🤣🤣
Kafadan atalım derken cidden atıcaz galiba kaptırdık gidiyoruz bakalım bebek fikrinden tümden vazgeçmezsek iyi 😂

Back
X