• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baş ağrısı sayılıyo mu :KK70: yok valla bişey bugün o kasıklardaki ince sızı saniyelik gelip gidiyor o kadar akıntı makıntı yok😁
Solda oluyordu hep sağda da olmaya başladı bazen
Bunlar ikiz belirtisi biri sagda biri solda .hadi insaallah aptala malum olurmus 😍🤲😍sakala karisik ikizi tutturup dogurup bizi unutur , hamile lerin topige gecermisin😳terketmezsin Dimi bizi

Kimyasal mı gecirdin acaba 😔
Screenshot_20210118-220157_Chrome.webp Screenshot_20210118-220203_Chrome.webp

Eklentiler

• Screenshot_20210118-220217_Chrome.webp
    Screenshot_20210118-220217_Chrome.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 23
Bunlar ikiz belirtisi biri sagda biri solda .hadi insaallah aptala malum olurmus 😍🤲😍sakala karisik ikizi tutturup dogurup bizi unutur , hamile lerin topige gecermisin😳terketmezsin Dimi bizi
İkiz mi 😍 Ayy bayılırım hee şuraya şimdi :confused:
Nereye gidiyomuşum hemm gidersem sizi de götürürüm 😂

İkiz mi 😍 Ayy bayılırım hee şuraya şimdi :confused:
Nereye gidiyomuşum hemm gidersem sizi de götürürüm 😂
Bisey diyimmi , o kadar alistimki Neslhannn ve sana, beni birakirsaniz cok uzulurum gercekten .😊kopmayalim biz, iyi gunde ,kotu gunde , mutlulugumuzu acimizi hep paylasalim.😘💕💕🤲 (cok duygusallastim birden, hamilelik belirtisi miki buuu😁😁😁🤗)

Bisey diyimmi , o kadar alistimki Neslhannn ve sana, beni birakirsaniz cok uzulurum gercekten .😊kopmayalim biz, iyi gunde ,kotu gunde , mutlulugumuzu acimizi hep paylasalim.😘💕💕🤲 (cok duygusallastim birden, hamilelik belirtisi miki buuu😁😁😁🤗)
Evet duygusallık da belirti 🤣🤣 sen daha çatlatmadın belirti arama hemen 🤣 sıranı bekle önce bizim kırmızılara ağlıycaz sonra senin 🤣🤣

Bırakmıyoz bi yere senii 🥰 Hele bi yumurtan çatlasın sıra hamilelik belirtisine de gelecek dur 😂😂

Back
X