• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tanistigimizdan beri kistleremize bile gùlùyoz , kirmizilarmi aglatcak artik bizi

Ewet kuzum, kimyasal da cok anlayasiya kalmamisti ama 2.sinin 8+5de kalbi durunca o cok yikti beni.Ben miyom dan ameliyat olacaktim dr adetin gecince gel dedi, bekle bekleee beklee olmuyo biturlu.her turlu adet belirtileri sancim var adet yok.aklima bile gelmiyo, cunku bir onceki ay progestan kullanmistim , onun geciktirdiginj biliyorum ya , ondan saniyorum.4ay oncesindede progestan 1ay adetimi atlattirmisti.40 /45 gunun sonunda tam bilmiyorum artik bi test yaptim ana kopkoyu iki kirmizi, dr gittim kan verdim.5+2olmus 😔mucize gibi geldi ama beni terketti.
Rabbim bir daha yaşatmasın o duyguyu canım ya 🤲 inşallah bu ay sağlıklı bir bebiş gelir

Canm genelde adetten önce hcg hemen düsüyor ve adet oluyorsun gününde bende gecen ay öyleydi positifti testler ama cok koyu degildi hcg hafif yükselmisti adete bir gün kala hic cizgi cikmadi yani hemen düsmüstü degerim adetim vaktinde geldi. Bir kac gün geciktirebilir ama cabuk düsmez ise hcg. Düsükte yasadim.ben düsüklerde geciO adet gününü 6. Haftada düsügüm olmustu adegim 1 hafta gecikmisti sonra hcg yükselmeyince aksine düsünce kanama basladi daha sansicli oldu adet ve affedersn wcde et parcalari düstü
CAnım benimde gebelik 2121 kadar çıktı hcg kese gözükmedi sonrasında kanama derken hcg düştü ne kadar sonra hamile kaldınız ?

Gùlùm, o sonradan gelisen yumurta nolduki? Kontrol olmadin mi tekrar? Insaallah tutar o insaallah insaallah 🤲
Yok cagırmadı ki bi daha adet olursan gel dedi 😔
5+2olmus gitmis ben hissetmedim.8+5e kadar da ne mide bulantisi, ne belirti. Hissetcez diye bisey yokki😊
Ne bileyim ki şuan geçti yok bir ağrı ama bütün gün sanki 5 dk sonra adetim gelecekmiş gibi agrıdı kasıklarım 🙄

Back
X