• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kac yasindasin kac yillik evlisin ne zamandir istiyosun cocuk
26 yaşındayım canım 4 senedir 2 aşılama negatif şimdi de tüp bebek sonucu bekliyorum tüplerde sorun olduğunu aşılama yapan yer bilemedi yada bilmezden geldi başka doktorda laparoskopi oldum tüp bebeğe geçtim

26 yaşındayım canım 4 senedir 2 aşılama negatif şimdi de tüp bebek sonucu bekliyorum tüplerde sorun olduğunu aşılama yapan yer bilemedi yada bilmezden geldi başka doktorda laparoskopi oldum tüp bebe

26 yaşındayım canım 4 senedir 2 aşılama negatif şimdi de tüp bebek sonucu bekliyorum tüplerde sorun olduğunu aşılama yapan yer bilemedi yada bilmezden geldi başka doktorda laparoskopi oldum tüp bebeğe geçtim
Umarim olmusturda bizede umut olursun

Ben Direk 3ùz istiyom.zor oluyo yaa, sidikle cubukla batir batir ovulasyon takip et.🤣🤣🤣🤣🤣🤣bikerede olsun Bitsin
Off bu da benim kocam gibi 😂 Sanki o uğraşıyo Her ay ovulasyonu ayrı test gebeliği ayrı test yok yumurta büyümedi yok büyüdü çatlamadı 🙄
O taşıcak karnında o doğuracak gibi
Bi seferde üçüz olsun bitsin diyo 😂
Nasıl bakayım üçüze yahu benim bi kere iki tane memem var :KK48:

Ahahahhahaha küçük kardesim var 2 yasinda anneme olmaz cocugun asilama yapilcak dediler 1 sene ugrasmislardi olmamisti annem olmazsa olmasin 3 tane cocugum var diyip umudu kestigi ay hamile kaldi banada diyo takma kafandan at bebek gordukce çıldırıyorum o kadar istiyorum ki bide cocuklugumdan beri hep korkarim cocugum olmicak diye onunda etkisi var galiba
Benimde 4 yasında kardeşim var prensesimm çocugum yokken iyi oldu teselli oldu bana

Back
X