• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm eşim benim sat tarihimden 2 gün önce ferula plus ve Keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı bende regl dönemimde sadece hayıt otu tohumu içtim..ovulasyon testi yaptım 3 kez pik olduğunu zannettiğim gün ilişki oldu snr çok üzerine düşmedim psikolojim bozulmuştu çok bekleyip olmayınca bişey yapmak istemedim.. Hala çok şaşkınım ve inanmıyorum kalp atışını duymadan inanmicam. Ama şunu diyeyim bende ilk öğrendiğimde burada. Deli gibi umut aradım biri çıksın aynı sonuçlarla hamile olmuş olsun göreyim istedim 🥺bizi bizden başkası anlayamaz.. İnşallah inanarak azimle rabbim herkese nasip ederr
Kesinlikle bizi bizden baskasi anlayamaz. Nasil sevindim anlatamam sanki kendim kalmisim gibi rabbim nasip edecekse her halde , her doktorun aksi soylesinde de nasip ediyor iste Allahim sukurler olsun bunlar hep mucize hep bize mesaj ibret oyuzden moralim yerine geldi nasipte varsa biz de bu degerlerle dogal yoldan kalabiliriz yoksa zaten tedaviye geceriz arrik.

Kesinlikle bizi bizden baskasi anlayamaz. Nasil sevindim anlatamam sanki kendim kalmisim gibi rabbim nasip edecekse her halde , her doktorun aksi soylesinde de nasip ediyor iste Allahim sukurler olsun bunlar hep mucize hep bize mesaj ibret oyuzden moralim yerine geldi nasipte varsa biz de bu degerlerle dogal yoldan kalabiliriz yoksa zaten tedaviye geceriz arrik.
Kesinlikle canım benimm. 1 yumarta 1 sperm yeter değil mi rabbim ol derse olur. Sabır dua bunlarla inşallah rabbim herkese nasip etsin

Back
X