• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂😂😂 yaa ne istediğimi bilmiyorum resmen 😂
Bu arada bu kızı biliyorum ben onunda eşinin değerlerleri kötü çıkmıştı doktor bi takviye falan vermişti. İlk aydan kalmış maşallah 🧿
Hatta klomen vermişti eşine doktor galiba bu erkeklere de mi veriliyo diye şaşırmıştım ordan aklımda kaldı galiba 😁😁
Yapacakmısın test ona göre sabaha tutayım kendimi 🤣🤣
Evet cnm eşim benim sat tarihimden 2 gün önce ferula plus ve Keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı bende regl dönemimde sadece hayıt otu tohumu içtim..ovulasyon testi yaptım 3 kez pik olduğunu zannettiğim gün ilişki oldu snr çok üzerine düşmedim psikolojim bozulmuştu çok bekleyip olmayınca bişey yapmak istemedim.. Hala çok şaşkınım ve inanmıyorum kalp atışını duymadan inanmicam. Ama şunu diyeyim bende ilk öğrendiğimde burada. Deli gibi umut aradım biri çıksın aynı sonuçlarla hamile olmuş olsun göreyim istedim 🥺bizi bizden başkası anlayamaz.. İnşallah inanarak azimle rabbim herkese nasip ederr
Bak yine üzgün emoji ya boş bırakmaya gelmiyo senide 😁
Çatlattın mı yımırtaları sonunda senin içinde geri sayım başladı hadii hayırlı olsun 😁😁
Bu saymadan belirti verdi 🤣
Sıradaki en yakın ben miyim 25 i allahimm😂
25 imi test yapmayı düşünmüyomusun😁
Ewet kuzum, sonunda catladik🤭🤭🤭🤭🤭🤭 14......sagol melegim
Amanın günler geçmek bilmezzz 😇
lucesme mi hamile 😍
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh rabbim
Evett :) 6 gün kala öğrenmiş hemde bugün
Omuymuş 6 gün kala görennnn ne güzel ama yumurtlama ne zaman olmuş ki

N Neslhannn ulusa sesleniş gibi 10 kişiye cevap vermişin 😂
Yapmıcam galiba yapmayalım pazar günü yapalım 😁

Yapcam kız 25 inde kan testi vercem sağlık ocağında vercem bu bari ücretsiz olsun olumlu görürsem hemen doktoruma gidecem salı günü 😂

Ay hakver neslihamcıımm kadın doğumcu aşılama tüp bebek demişti bize hala inanamıyorum 🙈

Ay hakver neslihamcıımm kadın doğumcu aşılama tüp bebek demişti bize hala inanamıyorum 🙈
Yaa bende pko eşimde morfoloji hız sayı sıfırdı tüp bebek bile zor dediler bize amaaa kendim tedavimle hamile kaldım tabi hepsi vesile rabbim nasip etsin yeter 🥰🥰 gülerken de yüzünü kapatma dişlerini göriyim be 🤣 para veriyim gül artık 🤣

Yaa bende pko eşimde morfoloji hız sayı sıfırdı tüp bebek bile zor dediler bize amaaa kendim tedavimle hamile kaldım tabi hepsi vesile rabbim nasip etsin yeter 🥰🥰 gülerken de yüzünü kapatma dişlerini göriyim be 🤣 para veriyim gül artık 🤣
Hahahaha😄😄

Baya boşverdin sen 🤣 böyle iyi boşver yapmayalım
Yok ya tam tersi bu ay daha çok üzülcem sanki klomen falan da kullandım ya o yüzden bi umutlanıyorum galiba ve negatif görmekten aşşşşırııı korkuyorum yaa of bak sinir oldum kendime 😂😂

Back
X