- 5 Mayıs 2020
- 13.791
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.430
- 598
Valla yaa gözümün ucunda hazır kıta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yaa gözümün ucunda hazır kıta
Ağlama yaa ağlıcaksan git odanda ağla gelValla yaa gözümün ucunda hazır kıta![]()
HHahahahah koptum burdaJOYz bak biz lazız
Ve lazlar ağlayanı görünce sakince yanına yaklaşır omzunu tutar kulağına eğilir ve derki
NE AĞLAYSIN SÜMÜKLİİ
der![]()
Heee arada tutayi laz damarum haHHahahahah koptum burda![]()
Ağız tadıyla bi ağlatmadın da beee hormonlarımın tadını çıkarıyorum şurdaAğlama yaa ağlıcaksan git odanda ağla gelannem kardesime hep böyle der
![]()
Emoji deki gibi gülmekten gelsin her zaman gözünden yaş inşallah canemmmmAğız tadıyla bi ağlatmadın da beee hormonlarımın tadını çıkarıyorum şurda![]()
Al bi cadı kaynana da burdaOrtasina tatar totomuda karisina doner , belkide gece![]()
Akşama kadar korayın zırıltısı yetiyo be bide sizlemi uğraşıcam ben Allah allaahhAğız tadıyla bi ağlatmadın da beee hormonlarımın tadını çıkarıyorum şurda![]()
Bide bana der ben yine yatmıyodum bu hep kaptı koyverdiAl bi cadı kaynana da burda![]()
Yirim gızzEmoji deki gibi gülmekten gelsin her zaman gözünden yaş inşallah canemmmm![]()
Ben mutlu olunca aglayamam ki yaaYirim gızzBeraber ağlıcaz burda amaa mutluluktan
![]()
Hahahaha senin kaderin bu topiğin anasısın senAkşama kadar korayın zırıltısı yetiyo be bide sizlemi uğraşıcam ben Allah allaahh
![]()
Beni tek bişey mutluluktan ağlatabilirr o daaa 4 çizgiBen mutlu olunca aglayamam ki yaayerimde duramam pire gibi bi bakmışsın ordayım bi bakmışsın burda
![]()
Banane 2 kişi daha var hamile onlara antrenman yaptırınHahahaha senin kaderin bu topiğin anasısın sen![]()
Sana göre 2 o 4 u sadece ben görürüm taaammmiiiBeni tek bişey mutluluktan ağlatabilirr o daaa 4 çizgi![]()
Cıkss onlar daha çömezz onlara da sıra gelecekBanane 2 kişi daha var hamile onlara antrenman yaptırın![]()
Tek olmasında 3 4 5 hiç farketmez her türlü çizgi kabulüm hayalet bile olurSana göre 2 o 4 u sadece ben görürüm taaammmiii![]()
Ben görmüştüm çatlatma iğnesi etkisiyleCıkss onlar daha çömezz onlara da sıra gelecek
Tek olmasında 3 4 5 hiç farketmez her türlü çizgi kabulüm hayalet bile olurYa insan bi kuruma çizgisi de mi görmez hiç görmedim ya
![]()
Bana yapmadı ki yapsaydı bende yapıcaktım test çift çizgi görmek için sadeceBen görmüştüm çatlatma iğnesi etkisiylepessspembe çizgi
bilmiyodum etkisi oldugunu
![]()
Bana yapmadı ki yapsaydı bende yapıcaktım test çift çizgi görmek için sadece![]()
Ay kız 9. Gün öğrenmişler şaka gibi yarın benim 10. Günüm çıkar mı ki yaÇatlak