• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar bu sabahta yaptim testi sonuç bu

Eklentiler

• IMG-20210125-WA0000.webp
    IMG-20210125-WA0000.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 45
Tabikii çarşamba adetim geçsin kana gitcem canım teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰
Kan sonucunu almaktan gelirken ,bize de biseyler getir 😁😁😁eniste, tek test alip gelmis. kutlicaz heralde, hicmi bisey yemiyelim biizzzzz🤣🤣🤣🤣🤣(oyle bi video var kucuk bi kiz diyo , hicmi bisey yemiyim Beenn 🤣🤣🤣🤣 )

Valla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosun 😂😂 Amaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese

Valla gönül ister ki beraber doğuralım biliyosun 😂😂 Amaaan olmasa da olur kendim kadar sevindim senin için umut oldun bize inşallah Ebrarın da güzel haberleri gelir bu ay topik herkese uğurlu geldi 💞💞
Amin, bal böceģim ikimizindee , burdaki diger Arkadas larimizinda insaallah 🤗🤲😍

Kan sonucunu almaktan gelirken ,bize de biseyler getir 😁😁😁eniste, tek test alip gelmis. kutlicaz heralde, hicmi bisey yemiyelim biizzzzz🤣🤣🤣🤣🤣(oyle bi video var kucuk bi kiz diyo , hicmi bisey yemiyim Beenn 🤣🤣🤣🤣 )
Enişten şok enişten iptal 🤣🤣 olmadı yaa dedim üzülme olur dedi sonra testi gördü gözleri doldu 😃

Back
X