• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu doktor ilk adetimden sonra kalabilecegimi söyledi ilk adetimi oldum şimdi 1 gün kaldı adetime korkuyorum adet olacağım diye çok bekledik 🤦 1 günüm varya test sonuç verirmiki
1 gün varsa verir

B
2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu doktor ilk adetimden sonra kalabilecegimi söyledi ilk adetimi oldum şimdi 1 gün kaldı adetime korkuyorum adet olacağım diye çok bekledik 🤦 1 günüm varya test sonuç verirmiki
Benim bildgim kimyasal gebelikler düşükten sayılmıyor ara vermeye de gerek duyulmuyor 🤔

inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde tutunmuştur sana bebeğin yap testini varsa çıkar 🤗

Silikde olsa cıkar bence geç döllenme değilse
Bende kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kalmıstım oğluma 🥰

Az önce dedim ki sanaaaaaa :rolleyes: ADET OLACAK GİBİ Bİ HİS OLUYO KORKMA :rolleyes:dediiiiimmmmm :KK70:
Tabi heyecandan ne okuyon ne diyon bilmiyon ki sen şimdi 😁
Sorma ne yaptığımı bilmiyorum 🤷‍♀️ Şimdi inşallah kimyasal dış mış değildir ya da önceki talihsizliği yaşamam endişeleri bastı. 4-5 gün sonra dr gideceğim inşallah

Sorma ne yaptığımı bilmiyorum 🤷‍♀️ Şimdi inşallah kimyasal dış mış değildir ya da önceki talihsizliği yaşamam endişeleri bastı. 4-5 gün sonra dr gideceğim inşallah
Haklısın canım bende perşembe gitcem inşallah rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi miniklerimize inşallah

Silikde olsa cıkar bence geç döllenme değilse
Bende kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kalmıstım oğluma 🥰
Aynen bende kimyasal geçirdim kopkoyu çıktı hatta adetimden bir hafta önce büyük ihtimalle erkenden döllendi ama olmadı.

Back
X