• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben biraz geleneksel tıp yanlısıyım. Mesela ilk çocuğumda zırt bırt ultrasona giriyordum. Ne kadar zararı yok densede o güçlü ses dalgaları çocuğu yerinden sıçratacak kadar onu korkutuyormuş rahatsız ediyormuş.
bu soldaki ağrı devam ederse haftaya gideceğim mecburen ama en azından 6+0 olmayı bekleyeceğim
Bende ilk bebekte ki kadar sık gitmiycem hastaneye

Rüyamda doktordayiz yine kese görüyoruz kalp atışı duyamiyoruz acaba boş mu falan diye düşünüyorum delirdim iyice heeeeh 😂🤦

E EbrarAsell ayyy nolur yap şu testi ben heyecanlandım burdaaa.kızlar bana bildirim gelmiyor okuyorum ama taa salıdan hasta geliyor orda kalıyorum konudan baya kopuyorum. Ama ara ara okumaya çalışıyorum

E EbrarAsell ayyy nolur yap şu testi ben heyecanlandım burdaaa.kızlar bana bildirim gelmiyor okuyorum ama taa salıdan hasta geliyor orda kalıyorum konudan baya kopuyorum. Ama ara ara okumaya çalışıyorum
Canım E EbrarAsell adet olmadı
Bugün doktora gidecekti evde testte yapmadı
Bekliyoruz 4 gözle hep beraber 🥰 inşallah güzel sonuçlarla gelir bana hamile gibi geliyo bakalım 🥰 çok umutluyum ondan

Canım E EbrarAsell adet olmadı
Bugün doktora gidecekti evde testte yapmadı
Bekliyoruz 4 gözle hep beraber 🥰 inşallah güzel sonuçlarla gelir bana hamile gibi geliyo bakalım 🥰 çok umutluyum ondan
İnşallah canım evet baya ısrarları okuyunca bende heyecanlandım😄 inşallah sağlıkla merhaba desin annesine 🥰bende bekliyorm inşallah gelsiiin güzel haberlerle. Bende hamile diye hissediyorum 🙈

Back
X