• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben biraz geleneksel tıp yanlısıyım. Mesela ilk çocuğumda zırt bırt ultrasona giriyordum. Ne kadar zararı yok densede o güçlü ses dalgaları çocuğu yerinden sıçratacak kadar onu korkutuyormuş rahatsız ediyormuş.
bu soldaki ağrı devam ederse haftaya gideceğim mecburen ama en azından 6+0 olmayı bekleyeceğim
Kacirdigim yeri bulduuummmmm 😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗 iste buraya saklanmiiss.Seni gidi seniiiii.😘😘😘bekleme ya, agri bu .Sen korkmuyonmuu😒

Hahah yalnız hap+spiralle hamile kalana ne diyosunn bebede ki doğma azmine baak ne engeller aşmış 🤣 Benimki aha böyle bekliyo orda kesin biri gelsin de onu alsın yumurtaya götürsün diye :işsiz: Babası kılıklı:63:
Hap+spral= Komutan 🤣 tek prezervatif =Bordo bereli 🤪 bizimkiler catlak yumurta 🤣🤣🤣🤣simdiden belliler.Bunlar okumazda .😁😁😁

Valla her sabah hayattan bezmiş uyanıyorum kızlar şu bulantılar yüzünden. Ne enerjim ne halim hiçbir şeyim olmuyor.Yaşamaya bile üşeniyorum öyle kalkıyorum:KK43:

Back
X