• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çok üzüldüm @kediseverkadin a bende oğlumda öyleydim bir de çalışıyordum o halde
Çok zordu gerçekten rabbim sabır versin ona sanada sorunsuz rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲 banada tabi 😁
İnşallah en çok sana ama bence korisle senin daha basit gecsin inşallah ☺️

Kız burda aktiftik işte gece niye yazmadın bişey
Ben ne diyorum sen ne diyon inşallah hamile kalırsın martta ben görürüm seni 🥰 sonra onun peşinden bi tane daha olur hah işte o zaman görcem ben seni ayagında bebek mesaj okumaya çalışcan sonra o telefonun ışıgına oda kalkmaya çalışacak o telefona bakmaya çalışacak heh görcem ben siziii hadi bakalim
🤨

Ben ne diyorum sen ne diyon inşallah hamile kalırsın martta ben görürüm seni 🥰 sonra onun peşinden bi tane daha olur hah işte o zaman görcem ben seni ayagında bebek mesaj okumaya çalışcan sonra o telefonun ışıgına oda kalkmaya çalışacak o telefona bakmaya çalışacak heh görcem ben siziii hadi bakalim
🤨
Neslihan öpüyorum seni kokulu kokulu 😂😂

Hadi iyi geceler kızlar uyumayı deneyim bi atlatırım belkide sabah a psikolojik dir inşallah 😂

Back
X