heyecanlı bekleyıs

rosebody

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
73
0
6
Karabük
kızlar merhaba gecen hafta pazartesı embrom koyuldu bugun tam 10 gun oldu pazartesı test yaptıracam cok heyecanlıyım olurmu bılmıyorum sızlere bırsey sormak ıstıyorum sızın ne zaman bellı oldu merak edıyorum bana yazarsınız sevınırım tesekkur

kızlar merhaba gecen hafta pazartesı embrom koyuldu bugun tam 10 gun oldu pazartesı test yaptıracam cok heyecanlıyım olurmu bılmıyorum sızlere bırsey sormak ıstıyorum sızın ne zaman bellı oldu merak edıyorum bana yazarsınız sevınırım tesekkur

benim de 14 eylülde embrom koyuldu.o kadar heycanlıyım ki dayanamayıp eczaneye atasım var kendimi ama sonuç negatif çıkarsa diye odum kopuyor.sen nasıl sabrediyorsun ?inşallah güzel haberini alırız

inşallah ikinizinkide tutmuştur....
benimkide tüp bebek...
10. gün eczaneden aldığım testte görmüştüm pozitifi...

kızlar ne olur erken yapmayın.... daha bunun ikiye katlanması var ıvırı zıvırı var 12. günden önce yapmayın düşük çıkabiliyor yaparsanız da zırlamayın....

kızlar bence idrar testi ile moralinizi bozmayın. 10. günü olanlar bence kan tahlili yaptırın, ben 10. günde yaptırdığım betahcg ile öğrenmiştim, ama ben negatife hazırlayarak gitmiştim kendimi her türlü sonuca hazırlandıktan sonra bence gidin bir acil polikliniğinde verin sonrada güzel haberlerinizi yazın:21:

kızlar ne olur erken yapmayın.... daha bunun ikiye katlanması var ıvırı zıvırı var 12. günden önce yapmayın düşük çıkabiliyor yaparsanız da zırlamayın....

haklısın ama artık tek cok geç.az önce yaptım ve yine tek çizgi görmek beni uzdü.yıkılmadım ama sarsıldım.kendi kendimi teselli etmeye çalışıorum ama olmuooooo:(

inşallah ikinizinkide tutmuştur....
benimkide tüp bebek...
10. gün eczaneden aldığım testte görmüştüm pozitifi...

merhaba benımde bugun 10. gunumdeyım bende pazartesı gunu tahlıllerımı yaptıracam kacıncı denemen merak edıyorum herhngı bır belırtı oldumu bana yazarmısın beklemek cok zor bende yapmayı dusundum hayalkırıklıgına ugraarım dıye yaptırmadım normal kan tahlılı yaptırdınmı merak ettım ondada pozıtıf cıktımı. bana yazarmısın

merhaba benımde bugun 10. gunumdeyım bende pazartesı gunu tahlıllerımı yaptıracam kacıncı denemen merak edıyorum herhngı bır belırtı oldumu bana yazarmısın beklemek cok zor bende yapmayı dusundum hayalkırıklıgına ugraarım dıye yaptırmadım normal kan tahlılı yaptırdınmı merak ettım ondada pozıtıf cıktımı. bana yazarmısın

bir şey soracağım sen 10. güne kadar hiç idrar testi de yapmadın mı?nasıl dayandın?benim ilk denemem o yüzden bu kadar sabırsızım herhalde:(

ilk denememde tuttu çok şükür...
beklemek gerçekten işin en zor tarafı...
idrarda çıkınca 10. gün aynı gün içinde gidip kanda baktırdım kandada pozitif çıktı 130 flndı...
belirti olarak sadece kasık ağrım vardı regl olacakmışım gibi...
bide göğüslerde hafif bi sızı vardı...

trensferimin 8. günü progestanı fitil olarak kullanıyordum ama kanamam olduğu içim git iğne yaptır dedi hemşire korkuyorum:( sizde de olmuş muydu kanama?aslında cok değil ama bilemedim yaaaa:(

trensferimin 8. günü progestanı fitil olarak kullanıyordum ama kanamam olduğu içim git iğne yaptır dedi hemşire korkuyorum:( sizde de olmuş muydu kanama?aslında cok değil ama bilemedim yaaaa:(

Merhaba benimde transferimin 4.günu gercekten beklemek cok zor.bende fitil kullaniyorum suan gunde 2 kere.kanaman yerlesme kanamasidir insallah.allah yardimcimiz olsun.

inşallah yerleşiyordur kuzum benim:)senin için de dualarım beklemek cok zor Allah sabır versin çabucak geçsin günlerimiz.ilk denemen mi senin de?

inşallah yerleşiyordur kuzum benim:)senin için de dualarım beklemek cok zor Allah sabır versin çabucak geçsin günlerimiz.ilk denemen mi senin de?

Amin cnm.evet ilk denemem benimde.benim bi yavrum var rabbim bagıslarsa.bi kardesi olsun istiyoruz.rabbim herkeze tattirsin anneligi.insallh tez zamanda alirsiniz sizlerde meleklerinizi kucaginiza.

Amin cnm.evet ilk denemem benimde.benim bi yavrum var rabbim bagıslarsa.bi kardesi olsun istiyoruz.rabbim herkeze tattirsin anneligi.insallh tez zamanda alirsiniz sizlerde meleklerinizi kucaginiza.

bir şey sorcm kanamanın sürmesi normal mi?bir şey yapmalı mıyım?dr. iğne yaptır her gün dedi ama hala geçmedi kanamam offfff yaa bişeyler yazın noluuurrrr

iki tane denemem var ilkinde 7. günde silik çizgi görmüştüm 10. gün kanda baktırmıştım bhcg 84 çıkmıştı şimdi 4 yaşında bir oğlum var çok şükür.yeni denemem ise 2 eylülde oldu.yine 7. günde silik çizgi ve 9. gün kan tahlilinde bhcg 151 çıktı.11 günde 501 oldu değer çok şükür bir tane kesemizi gördük.darısı başınıza inşallah.

bir şey sorcm kanamanın sürmesi normal mi?bir şey yapmalı mıyım?dr. iğne yaptır her gün dedi ama hala geçmedi kanamam offfff yaa bişeyler yazın noluuurrrr

Canım kanamanin yogunlugu nedir eger asiri adet kanamasi gibiyse doktorunun muayne etmesi lazim.ama leke seklindeyse korkma yerlesme kanamasi olabilir ama seni yanlis bilgilendirmek istemem doktorunla irtibat halinde ol.insallah sonuc olumlu olur dualarim sizlerle.

Back
X