heyecanlı bekleyıs

Heycan canım çok sağol mesajın icin...benim iki tane embriyo transfer edildi..ikiside tuttuysa normalden yuksek cikar diye umut ediyorum..senin bebisin hayirli olsun tatlim rabbim isteyip dileyen herkese versin insallah..

Cnm simdiden hayirli olsun bebisin insallah pozitif sonuc alirsin.3.gün embriyosu 10.gunde cikmayabilir testte yada düsuk cikabilir sonuc.sen 12.gunu bekle net ve eniyi sonucu al insallah;)

Simdi okudum sanada iki embriyo transfer edilmis insallah ikiside seninledir...birbirlerine sirt sirta vermis sapasaglam annelerine tutunmuslardir insallah..

Ya kizlar benim kasigimda agrim var goguslerim adet olacakmisim gibi asiri sis ve agriyor...ara sira igne batmasi gibi ufak ufak kasilmalar oluyor.sizdede oldu mu.yada acaba bunlar gebelik belirtisi olabilir mi yoksa psikolojik mi :(

Ya kizlar benim kasigimda agrim var goguslerim adet olacakmisim gibi asiri sis ve agriyor...ara sira igne batmasi gibi ufak ufak kasilmalar oluyor.sizdede oldu mu.yada acaba bunlar gebelik belirtisi olabilir mi yoksa psikolojik mi :(

slm canım benim de transferim perşembe günü oldu bu zaman kadar bel ve kasık ağrım var :18:inş iyiye işarettir ama göğüslerde tık yok :50::50:

slm canım benim de transferim perşembe günü oldu bu zaman kadar bel ve kasık ağrım var :18:inş iyiye işarettir ama göğüslerde tık yok :50::50:

Bel agrisi aynen bendede var transferin 9.günüydu bugun.ama o gunden bu yana bel agrisi cekiyorum zaten.insallah dedigin gibi iyiye isarettir..

Bel agrisi aynen bendede var transferin 9.günüydu bugun.ama o gunden bu yana bel agrisi cekiyorum zaten.insallah dedigin gibi iyiye isarettir..

inş canım yaşadıklarımız iyiye hayıra işarettit ben 2. gece bel ağrısından hiç uyuyamadım ölüyorum sandım eşim sabah kadar belimi ovdu kopuyo sandım :26::26:

Ben sirt ustu yatamiyorum rahmim kasiliyor.yan yatiyorum dizlerimi karnima cekiyorum anca o sekilde rahat uyuyabiliyorum.sende dene bak rahat oluyor :)

Ben sirt ustu yatamiyorum rahmim kasiliyor.yan yatiyorum dizlerimi karnima cekiyorum anca o sekilde rahat uyuyabiliyorum.sende dene bak rahat oluyor :)

bende hep öyle yatıyorum canım iyi oluyo gerçekten sırtüstü yattığım da bel ağrım fazlalaşıyo :34:ince ince sol kasığımda ağrım da var :26:

bende hep öyle yatıyorum canım iyi oluyo gerçekten sırtüstü yattığım da bel ağrım fazlalaşıyo :34:ince ince sol kasığımda ağrım da var :26:

Hemen hemen ayni sorunlari yasiyoruz canim insallah rabbim hayirlarla sonuclandirir.senin kacinci gun embriyosu ve kacinci gundesin

kızlar benden bu sabah pembemsi kan geldi bugün 3.günüm normal mi? kliniği aradım kullandığınız jelden olabilir dediler ama içim çok huzursuz :S

Off...kan verdik simdide sonuc bekle..gecer mi ki bu 3 saat acep :/
Bu arada dualariniz ve iyi dilekleriniz icin allahim hepinizden razi olsun

Kizlar kan testimi tekrarladim sonuc 989 bugun 12. Günüm.2 hafta sonra ilk kontrole gidiyorum.darisi basiniza insallah;):9:

Kizlar kan testimi tekrarladim sonuc 989 bugun 12. Günüm.2 hafta sonra ilk kontrole gidiyorum.darisi basiniza insallah;):9:

Canim senin 10. Günde kacti degerin..bende bugun kan verdim senin adina cok sevindim rabbim hep boyle hayirli haberler almani nasip etsin sana insallah..

Hemen hemen ayni sorunlari yasiyoruz canim insallah rabbim hayirlarla sonuclandirir.senin kacinci gun embriyosu ve kacinci gundesin
aynen canım hepimiz bitek şey için uğraşıyoruz :14::14:benim 5. gün embriyosuydu canım bugün 5. günüm :34::34:
Off...kan verdik simdide sonuc bekle..gecer mi ki bu 3 saat acep :/
Bu arada dualariniz ve iyi dilekleriniz icin allahim hepinizden razi olsun

inş canım hayırlara vesile olur rabbim bol rakamlı pozitifi görmeni nasip eder inşş canım :52::52::52::52:sende ne gibi belirtiler vardı canım:26: senin kaçıncı gün embriyosuydu :44:

:nazar:değerin çok güzel gidiyo canım inş bizde böyle sonuçlar görürüz allahım bizlerede nasip eder :16::16:

Back
X