Heyecanli bekleyis

Mucizemkalbim

oglummm biricigim sabirsizca bekliyorum seni
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
447
228
18
41
Merhabalar arkadaslar ben yeni katildim araniza..21 hafta 3 gunluk hamileyim cok heyecaliyim fakat zaman gecmiyor sanki...ayni durumda olan var mi?

Biz 17. Haftaya girdik hand olsun. 4 haftalikken ögrendik.
13 hafta cok cabuk gecti sanki. Ama bundan sonrasida öyle gecermi bilmiyorum :)
Zaman azaldikca gecmez gibi geliyo ama hadi hayirlisi. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin insaAllah :)

Bebeğin hareketlenmeye başlayınca çabuk geçmeye başlar. Önceleri kıpırdasa da net olmuyo hareketler ama mesela benim şimdilerde bariz hareketleri hissediyorum içim rahatlıyo o hareket ettikçe ama tabi 3. döneme girince gerçekten çok zorlaşıyo gebelik.

31 hafta bitecek inşallah ama benim zaman geçmiyor gibi. Özellikle de vakit yaklaştıkça. Bir an önce zaman geçsin istiyorum :)

31 hafta bitecek inşallah ama benim zaman geçmiyor gibi. Özellikle de vakit yaklaştıkça. Bir an önce zaman geçsin istiyorum :)
Aynen oyle bende sabirsizlaniyorum.. bir an once olsun istiyorum ayni zamanda korkuyorum biraz... allah zararsiz ziyansiz dogurmamizi nasip etsin insallah..

Bebeğin hareketlenmeye başlayınca çabuk geçmeye başlar. Önceleri kıpırdasa da net olmuyo hareketler ama mesela benim şimdilerde bariz hareketleri hissediyorum içim rahatlıyo o hareket ettikçe ama tabi 3. döneme girince gerçekten çok zorlaşıyo gebelik.
Allah bebegini bir an once kucagina almayi nasip etsin insallah

Am
Biz 17. Haftaya girdik hand olsun. 4 haftalikken ögrendik.
13 hafta cok cabuk gecti sanki. Ama bundan sonrasida öyle gecermi bilmiyorum :)
Zaman azaldikca gecmez gibi geliyo ama hadi hayirlisi. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin insaAllah :)[/QUOTE aminnnn cumlemisizn de oyle bende 21 haftaligi bitiriyorum bir an olsa aklimdan cikmiyor zamani gelse de dogursam diyorum

Aynen oyle bende sabirsizlaniyorum.. bir an once olsun istiyorum ayni zamanda korkuyorum biraz... allah zararsiz ziyansiz dogurmamizi nasip etsin insallah..
Amin inşallah canım. Gerçekten çok farklı duyguları bir arada hissediyorum ben de :) hem zaman geçsin doğsun istiyorum hem de doğumdan korkuyorum :) Rabbim yardım edecektir bir şekilde. Inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Back
X