Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz 17. Haftaya girdik hand olsun. 4 haftalikken ögrendik.
13 hafta cok cabuk gecti sanki. Ama bundan sonrasida öyle gecermi bilmiyorum :)
Zaman azaldikca gecmez gibi geliyo ama hadi hayirlisi. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin insaAllah :)
Bebeğin hareketlenmeye başlayınca çabuk geçmeye başlar. Önceleri kıpırdasa da net olmuyo hareketler ama mesela benim şimdilerde bariz hareketleri hissediyorum içim rahatlıyo o hareket ettikçe ama tabi 3. döneme girince gerçekten çok zorlaşıyo gebelik.
Aynen oyle bende sabirsizlaniyorum.. bir an once olsun istiyorum ayni zamanda korkuyorum biraz... allah zararsiz ziyansiz dogurmamizi nasip etsin insallah..
Bebeğin hareketlenmeye başlayınca çabuk geçmeye başlar. Önceleri kıpırdasa da net olmuyo hareketler ama mesela benim şimdilerde bariz hareketleri hissediyorum içim rahatlıyo o hareket ettikçe ama tabi 3. döneme girince gerçekten çok zorlaşıyo gebelik.
Biz 17. Haftaya girdik hand olsun. 4 haftalikken ögrendik.
13 hafta cok cabuk gecti sanki. Ama bundan sonrasida öyle gecermi bilmiyorum :)
Zaman azaldikca gecmez gibi geliyo ama hadi hayirlisi. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin insaAllah :)[/QUOTE aminnnn cumlemisizn de oyle bende 21 haftaligi bitiriyorum bir an olsa aklimdan cikmiyor zamani gelse de dogursam diyorum
Aynen oyle bende sabirsizlaniyorum.. bir an once olsun istiyorum ayni zamanda korkuyorum biraz... allah zararsiz ziyansiz dogurmamizi nasip etsin insallah..
Amin inşallah canım. Gerçekten çok farklı duyguları bir arada hissediyorum ben de :) hem zaman geçsin doğsun istiyorum hem de doğumdan korkuyorum :) Rabbim yardım edecektir bir şekilde. Inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi.