Heyecann :(

YaseminYC

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
598
100
318
Arkadaşlar 2 saat sonra sınavım var.Ve sınav tiktak.Yani bizi bir sınıfa koyuyorlar 20-25 tane sıra oluyor tek tek ordaki sıralardaki soruları 45 sn yede yazıp diğerine geçmemiz gerekiyor ve bu beni çook kokutuyor.Heyecanlanıyorum bildiklerimide unutucam diye,bilemedikçe dahada heyecanlanıyorum.Aslında herşey aklımda çünkü çalıştım ama gelin görün ki o heyecan herşeyi unutturuyor :( Nasıl yenicem bu heyecanı?1. vizem 60 bundan 45 alsam dersi veriyorum ama kredi yapıp ortalamayı yükseltmekte istiyorum.Bu arada dualarınıza çok ihtiyacım varr :(

Canım benim sana başarılar dilerim şu duayı oku rahatlamak için.

''Ya men hüve fi mülkihi mukim, Ya men hüve fi sultanihi kadim, Ya men hüve fi celalihi azim, Ya men hüve ala ibadihi rahim, Ya men hüve bikülli şey’in alim, Ya men hüve bi-men asahu halim, Ya men hüve bi-men recahu kerim, Ya men hüve fi hikmetihi latif, Ya men hüve fi lutfihi kadim. Subhaneke ya ilahe illa ente el-gavsa el-gavsa hallisna mine’n-nar.''

Bol şans diliyorum Allah zihin acıklıgı versin umarım dilediğin puanı alırsın

Aminn.İnşallah ya :( Şuanda bile kalbim küt küt atıyor :(

''Ya men hüve fi mülkihi mukim, Ya men hüve fi sultanihi kadim, Ya men hüve fi celalihi azim, Ya men hüve ala ibadihi rahim, Ya men hüve bikülli şey’in alim, Ya men hüve bi-men asahu halim, Ya men hüve bi-men recahu kerim, Ya men hüve fi hikmetihi latif, Ya men hüve fi lutfihi kadim. Subhaneke ya ilahe illa ente el-gavsa el-gavsa hallisna mine’n-nar.''

Çok teşekkür ederim :71: Okudum,sınava giderkende okicam.

Başarılar canım inşallah hersey ıstedıgın gıbı olur..

Sağolun inşş. :)

Canım hiç telaş etme, sakin olmazsan karıştırırsın soruları. Sakin olmaya çalış, arkadaşın dediği duayı oku, bismillah çek, derin bir nefes al ve başla sınava :61: Bu vize final olayı insana ne kadar geriyor ya ben de 3.5 atardım ama telaş etmezdim.. Sende öyle yapmaya çalış canım.. İnşallah istediğin gibi geçer, başarılar...

Canım hiç telaş etme, sakin olmazsan karıştırırsın soruları. Sakin olmaya çalış, arkadaşın dediği duayı oku, bismillah çek, derin bir nefes al ve başla sınava :61: Bu vize final olayı insana ne kadar geriyor ya ben de 3.5 atardım ama telaş etmezdim.. Sende öyle yapmaya çalış canım.. İnşallah istediğin gibi geçer, başarılar...

Bende karıştırmaktan korkuyorum :18: :( Aynen ya ben lys-ygs ye girerkende aynı heyecan vardı şimdide var,kpss de de olucak sanırım.İnşş. teşekkür ederim.

Ve vakit geldi sınava gidiyorum,dualarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :) (görende kurbanlık koyun gibi kesilmeye gidiyorum zannedecek :1: :1:

Sakin ol, bol bol dua et. :) Benimde 3 saat sonra sınavım var, hazır bile değilim tam olarak. Ama fena bi rahatlık var bende de, anlamadım gitti. :27:

ne için bu dua canım stres için mi iç sıkıntısı için falan mı:26:

Back
X