ayyyy pespembe ve sineks cokkkkkkkkkkkkkkk komıiksinnnn yavvvvv allah iyiligini versin sizin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sarissa ayy çok rezilmiş durumunn :roflol:
gerçi benim ki daha beter :roflol:
2 sene önce yazın kadıköyde mustafa sandalın konseri vardı. kuzenlerle oraya gitmiştik. regldim ve en tehlieli günümdü.
konser boyunca hopladık zıpladık ben farkettim arkaya geçtiğini hemen hırkamı belime bağladım. konserden sonra otobüse bindik ve ben çok fazla bişe yoktur diye oturdum çünkü kuzenler baktı bişe görememişti. neyse inmek içn ayağa bi kalktım koltukta leke varr. hemen çantamı koydum kimse görmesin diye. otobüs kapıyı çar açmazda fırladım. indikten sonra arkaya baktım biri yerime oturmak üzereydi((
Sineks ve abba süpersiniz siz yaa kaydirigubbakcemile3bahar şenliklerinde konserdeyiz..
bi grup cıktı.. cosuyoruz.. delikafadulden
bide nasıl kalabalık aman tanrım-tatlicadiarzu-.. yok böle bişey.. igne atsan yere düşmez..
bide cıldırmış gibi dans etmeye calısıyoruzhihoyyyt.
bende aynen çıldırmış gibiyim.. la la lahihoyyyt.. dans ediorumsırnaşık şey..
bi ara ne oldugunu anlamadım kendimi kaybetmiş olmalıyım:roflol:..
ellerim havada hoplayıp zıplayıp dans ederken
önümdeki cocugun ense ve kafa bölümüne patlattım bitane:1shok: şapppp diyedelikafadulden....
kacsam nereye kacıcambenneyaptımki.. o saniye bişeyler yapmalıydımm.:roflol:.
yok.. yapamıcam bişey.. cocuk arkasına döndübenneyaptımki..
ben ona bakıom o bana:1shok:...
"yanımda tanımadıgım bi kızı işaret ederek "o yaptı" dedim.. :roflol:
kıza nasıl pis pis bakıo. kız tabi olayın farkında degil coşuyo ordahihoyyyt..
cocukta iki elini havaya kaldırmıs bagırıyo "yav bacımm ne iştir bu yaaa Allah Allah" diye.. takan kim ama:roflol:
bende rahata ermiş eller havaya tabihihoyyyt...
sende süpersin şekerim...ŞenizSineks ve abba süpersiniz siz yaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?