kızlar gene bi rezillik ve ben...gene aparttayız evle apart arasında bi bahçe var işte
her neyse çamaşır makinesi karşı tarafta ben çamşırlarımızı aldım eve getiricem asmaya..
nese anam ben salak gelirken bahçede iç çamşırnı bi düşür:1shok:
sonra kiracıdaki adam gelip bahçede bi iç çamaşırı var sizin mi demez mi:1shok:
rezil olmuştum allahtan zman aşımına uğradıda taşındılar zatendelikafadulden:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey bu yine iyi şeker bizim rüzgarda iç çamaşırları mahallayi süslemişti ama toplayan annem oldu tabe :roflol::roflol::roflol:
ama nedense kafam da one egilmis..yani gozunuzde dort nala kosan bir boga canlandirin. iste aynen o vaziyetteyim! sadece yeri goruyorum ama nereye gittigim mechul..en son kendimi sevgilinin kollarinda buldum daha dogrusu sevgiliye tosladim
hahaha kısslar supersınızzz
bende anlatiiimm :))
annem özenmıs bana çelık tencere takımı almıs iyi guzell.. bunları evde yer olmadgı için annem balkona koydu rafımız varda.. işte arada temızlık yapar oraları ındırrır kaldrı yerınden filan :)
bi gun yine temızlık yapıyor bende hazırlanıyorum kursum vardı öss sanırım.. :))
sonra biden ''çuuuuuuuuuuuuuuuuuuwww...çuuwwwwwwwwww çuwwwwwww.....'' ardından patt parr pattt sesler gelıyor .. annemden tık yokk.. ayy kokrtum buserfde annem balkonda asaaa dustu sandım (balkonumuz acık ve 7.kattayız )
gittim baktım annem yok ayy kafayı yıcektıımm.. baktım salonda yerlere yatmıs guluyorrrr :)))
noldu anne diyorum ama annem gulmekten anlatamyorkıınee...
sonra baktım balkondan asagıyaa benım kıymetlı ceyızlık tencereler bahceye dusmuss (allahtan arka bahce ya on tarafa duseydıde bırının kafaya geleydi ozaman ne pok yapcektık acaba Allah korumuss valaa heee )
annem git topla dıyor ben olmaz sen dusurdum dıyorum filan.. neyse gittim kırmızı montumu gıydım... gullerın arasından tencere -kapak ne varsa topluyorum :)) sonra bırının kapagını bulamadım yukarı bakmamlaaa rezillk dız boyuuu komsulardan kımı balkona kmı pencere çıkmıs bakıyor bana zemın kattakı komsu benı lafa tutuyor Eeee niee attınız senı zorlamı evlendırmek istediler bılmem neee ... yok dıyorum dusmusss kadın dıyor kendı kendıne dusecek değilyaa
sanane yaff alaa alaaa zaten burnumdan soluyorummmm ben ordaaa :)))
anneme bagırdım
-anneeeee tekının kapagıı yok goruyomusun ordan dıee
komsu dıyor
-kızım surda kosedekı gulun altında kalmıs toplayıp geldım yukarı hepsini :))
bana yenı ceyızlık alındı.. annem benım dusenleri kullanıyor.. çok saglammıss hee 7kat dustu ascık yamulmalar var .. sadece bıtanesının kapagının tutma yerı kırık okadar :)))
saglamlıgınıda tescillemıs olduk tencerelerinn
tamam tutucam ama ışınlanırken hemen elimi tutun yoksa ışınlanamayız
canim sayende öyle güzel bir topik oldu ki...k.k ya girdigimde ilk baktigim yer burasi oluyor.hala okumaktayim.dün biraktigim yerden basladim anam oku oku bitmiyor,öyle hizli ilerliyor yani.tskler sarissacim................a.s.ayyy Sineks, abba, asi,cancu, rebel, kanarya öldürdünüz yine beni yaa...
Elis, biopeiln ve yeni gelen diğer arkadaşlar(saymadıklarım kusura bakmayın)
hoş geldiniz ne iyi ettiniz de geldiniz:)
hepiniz harikasınız kızlar
hepinizi çok seviyorum
sadece anıları değil yorumları bile okurken koptum:)
canim sayende öyle güzel bir topik oldu ki...k.k ya girdigimde ilk baktigim yer burasi oluyor.hala okumaktayim.dün biraktigim yerden basladim anam oku oku bitmiyor,öyle hizli ilerliyor yani.tskler sarissacim................a.s.
canim ablacigimin köpek fobisi var,ama nasil korkmak,görse düz duvara tirmanir,yada benim arkama saklanir o derece.köpegi 10 mt uzaktan görsün,baslar hoplamaya... ne yapicam ben,ne yapicam ben, diye....önceden de bizim mahallede köpekler sagolsun cirit atardi,bir gün ablam teyzemlere gitmek icin cikmis,tam teyzemlere varirken köpek...tabi ablam bir tutusmus,Allahim ,Allahim ben ne yapicam simdi,köpek ablama bakiyor,ablam köpege,donmus kalmis,sonra baslamis aglamaya,o anda akli basina gelmis,bu seferde baslamis kosmaya tabi köpekte arkasindan,köpek havliyor,ablam bagiriyor,bunlar arkali önlü kosusturuyor,sonra bizim eve yaklasiyor korkudan bahceni duvarina o hisimla tirmaniyor öyle bir tirmanmis ki,basasagi duvardan sen düs,kiyamam morarmadigi yeri kalmamisti,burnunun,üstünde de bir cizik,ablami gören görmeyen,ayyy gecmis olsun ne oldu kamyon mu gecti üstünden diyolardi ben de hayir köpek,gecti köpek diyordummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?