• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

Düzenli aralıklarla büyük konuşurum ve söyelediğim hersey basıma gelir :)) Her seferinde "yeter artık sus" diorum kendi kendime ama yine de cıkıo ağzımdan :)

Ne zaman aslaaaa desem hep yaparım :=)

aynı ben ya farkında olmuyorum ki çoğu zaman söylediğim şeyin mesela tatilde bir tanıdığımızla sohbet ediyoruz belki şehir değiştireceğim dedi eşimde o zaman gelir geçenken uğrarız sana dedi bende ne alaka dedim yolumuzun üstü değil ki gelip geçip uğrayalım ama özel gideriz ziyaretine

biz şu an o ne alaka dediğim şehirde yaşıyoruz

Aynen.. Ne zaman arkadaslarıma sevgilimle aram cok iyi dediysem.. Kavga ediyoruz soguk oluyoruz birden.. Dilimi tutmayı beceremiyorum:26:
Cok basıma geldi cook ne zaman büyük konuştuysam kimi kınadıysam hep basıma geldi kendim yaptm aynı hataları..

Bir arkadaş ortamında konu hastaneden açılmıştı

ve bende o anda demiştim ki asla devlet hastanelerine gitmem

ben yapamam oralarda ölecekmişim gibi gelir

en iyisi özel hastaneler dedim....

Hayy konuşmaz olaydım!!!

4 gün sonra,aniden rahatsızlandım,işimden oldum

özel hastaneleri dolaştım ameliyat olmam gerekiyor

ve riskli bir ameliyat olduğu için bu operasyonu sadece

Tıp fakültesindeki prof.doktorların yapabileceklerini söylediler.

Ne yaptıysam olmadı...

Tıp fakultesinin yolunu tuttum,canımdan can gitti

ameliyatımı oldum ve Allaha söz verdim bundan sonra asla büyük konusmayacam diye.

Resmen allah benı cezalandırdı,asla olamam dediğim hastanede amelıyat olmak zorunda kaldım

ölürüm diyordum ama ölmedim.

artık asla büyük konusmuyorum asla tövbe ettim!

4 gün sonra,aniden rahatsızlandım,işimden oldum

özel hastaneleri dolaştım ameliyat olmam gerekiyor

ve riskli bir ameliyat olduğu için bu operasyonu sadece

Tıp fakültesindeki prof.doktorların yapabileceklerini söylediler.

Ne yaptıysam olmadı...

canım çok geçmiş olsun çok şükür iyisin

akrabalarimizdan biri esini aldatiyordu baska bir kadinla.
kadin da esinden daha kotu durumdaydi fiziken.
ben de madem esin hosuna gitmiyor esinden ayril ve daha guzelini bul ki deysin madem demistim.
demz olaydim.
3 senedir birlikte oldugum erkek arkadasim mankenlik yapan bir kizla aldatmisti beni.
:37::37::37:

akrabalarimizdan biri esini aldatiyordu baska bir kadinla.
kadin da esinden daha kotu durumdaydi fiziken.
ben de madem esin hosuna gitmiyor esinden ayril ve daha guzelini bul ki deysin madem demistim.
demz olaydim.
3 senedir birlikte oldugum erkek arkadasim mankenlik yapan bir kizla aldatmisti beni.
:37::37::37:

acaba başımıza gelen kötü olaylarımı hep böyle büyük konuştum diye yoruyoruz mesela ben evime çok yakın yeni açılan bir iş yeri için arkadaşım yakında girer çalışırsın burda deyince boş bulunup ne alaka yaaa dedim benim mesleğimle ne alakası var buranın ama keşke olsada çalışsam olmuyor işte iş yerinin kadrosu tamam ve ben cv bile bırakacak gibi olmadım

Eskiden çevremde gördüğüm şımarık, kendine buyruk ve söz dinlemez çocukları gördüğümde ' Hep ne biçim anne babaları ' var diye düşünürdüm. Şimdi ben kendi kızıma söz geçiremiyorum.:17:

Nezaman başkasını neyle kınadıysam ve assllaaa dediysem hepsini yaşadım gördüm
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

benim ailem doğululara karşıdır beni asla onlarla evlendirmek istemezler. bende hep aman allah göstermesin derdim kötülüğünden değil bu aile meseleleri işte, tanıdıkla evlendirmek isterler, neyse benimde çıktıklarım karşıma çıkanlar hep doğuluydu böylede dewam ediyor, tanışyıklarım bile muşlu vanlı diyarbakırlı, ardahanlı bi sevgilim vardı ciddiydik ve aileme anneme açıkca söylemek için çok kıvranmıştım ama onlardada hata var ya ne bilim of

İstemediğim bir şehir vardı, asla yaşamam orda derdim, şimdi orda yaşıyorum hem de severek. Gönül işlerinde de kınadığım ne varsa teker teker başıma geldi. Şimdi düşünürken bile büyük düşünmemeye çalışıyorum.

Evde oturan, çalışmayan bayanlara (özellikle belli bir eğitim almış bayanlardan söz ediyorum) kızardım içten içe...

Ne diye çalışmıyorlar, evde ne yapıyor tüm gün bunlar, falan gibilerinden...

Şimdi kendim bir süredir işsizim ve evdeyim... :27:
İşim; evim... :37:

gelmez mi biri hariç hepsi geldiii :97::97:
ingilizceden nefret ederdim asla ve asla ingilizce okumam ingilizce gereken bi meslegide yapmam derdim ve babamın işini kimse bana yaptıramaz derdim .. ''okulum ingilizce egitim veriyo ve bölümüm uluslararası ticaret ! '' :78:
erkek yüzünden aglayan kızlara hiç gelemezdim basit olduklarını düşünürdüm ''biçok kez bende agladım ''
bunlar sdce bi kaçı ama neye büyük knuştuysam başıma geldi :84:
evlenmedn asla birlikte olmam derdim halada diyorm :9: ama bu sefer büyük knuşmuyormm nolur nolmaz ne knuştuysam başıma geliyo :9::9:

kepçe kulaklı bebeklere çocuklara bir ton laf ederdim hatta çok yakın arkadaşımın erkek arkadaşı kepçe kulaklıydı pek dalga geçmiştim şimdi bir oğlum var ve kepçe kulaklı bu sadece aklıma en yakın zamanda gelen:4::4::4::4::4::4::4::17::17::17:

nişanlım bana ilk arkadaşlık teklif ettiğinde 2005 yılı haziran ayında..
asla asla demiştim..
hiiiçç tipim değil ne alaka yaa demiştim :69: :69: :69:

ilk gördüğümde burda yaşayamam dediğim şehirden biriyleevlendim ve babannemin sevmediğim huylarının aynısına sahip bir kayınvalidem var :1: daha ne isterim:64:

Back
X