Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

erken evlenmicem üniversiteyi bitirip kendi ayaklarımın üstünde durup öyle evlencem demiştim ama 19 yaşında evlendim şimdi aöf okuyorum :66::66::66:

lisedeyken arkadasımın annesı bosanmıs ve evlı bır erkek ev acmıstı buna bende dedım ben olsam asla yapmam salakmı bu kadın demıstım ama zamanında hayatıma bır erkek gırdı ve evlı oldugunu sonradan ogrendım.buyuk konusmamak gerekıyormus.o gun bugundur ne kımseyı kınarım nede buyuk konusurum.

lisedeyken arkadasımın annesı bosanmıs ve evlı bır erkek ev acmıstı buna bende dedım ben olsam asla yapmam salakmı bu kadın demıstım ama zamanında hayatıma bır erkek gırdı ve evlı oldugunu sonradan ogrendım.buyuk konusmamak gerekıyormus.o gun bugundur ne kımseyı kınarım nede buyuk konusurum.

kötü bir tecrübe olmuş hayat bir daha seni böyle üzmesin insan farkında olmadan söylüyor bazen bazı şeyleri

Ben hayatımda tekbir erkek olacak beni bir erkek öpecek ve onunla evleneceğim biriyle gezip tozup sonra başkasıyla evlenenleri anlamıyorum diyordum.

Diyordum ki bende maalesef ilk kişiyle kalmadım neyse büyük konuşmuyoru bundan sonra

bende neyi buyuk konuştuysam başıma geldi.ben hayatta uzak bi emmelekete gelin gitmem dedim haziranda erzurumdan ankara gelin gidicem kısmetse.

bide teyzemin bi anısı vardır onuda yazıyım beni çok etkilemişti.hem komik hemde buyuk konuşmamayı öğretiyo bana.

teyzem evlilik çağına geldiğinde bi gün yolda bir arkadaşını görmüş ve nişanlı olduğunu öğrenmiş nişanlısnın ismini sormuş arakadşıda nişanlısnın adının Sadrettin olduğunu söylemiş.teyzemde 'ayy o ne biçim bi isim ben olsam onunla evlenmezdim demiş'şuanda teyzemin eşinin adı SADRETTİN :60::60:

bende neyi buyuk konuştuysam başıma geldi.ben hayatta uzak bi emmelekete gelin gitmem dedim haziranda erzurumdan ankara gelin gidicem kısmetse.

bide teyzemin bi anısı vardır onuda yazıyım beni çok etkilemişti.hem komik hemde buyuk konuşmamayı öğretiyo bana.

teyzem evlilik çağına geldiğinde bi gün yolda bir arkadaşını görmüş ve nişanlı olduğunu öğrenmiş nişanlısnın ismini sormuş arakadşıda nişanlısnın adının Sadrettin olduğunu söylemiş.teyzemde 'ayy o ne biçim bi isim ben olsam onunla evlenmezdim demiş'şuanda teyzemin eşinin adı SADRETTİN :60::60:

teyzenin durumu hoş olmuş gerçekden :1: ama eminim kötü niyetle dememiştir tesadüf olmuş heralde on numara tesadüf ama..

iş görüşmesinde" ikinci çocuğu düşünürmüsünüz" sorusuna" insan neden ikinci çocuğu düşünür onu düşünüyorum" dediğim ay hamile kaldım.

kıme gulersem basıma geldı asla yapmam dedıgtım seylerı yaptım.. oluyor yanı ınsan laflarına dıkkat etmelıı degısebılıyormusuşluz zamanla...

valla değişik bir isim duymamıştım hoş bir tesadüf üstelik böyle değişik bir isimle

Bizim ailemizde kimse ne teyzelerim ne amcalarım ne halalarım annem babam ablam sigaradan nefret ederiz ailecek.
Ayrıca sigara dumanlı ortamlar yüzünden çok dr luk olmuşumdur ve kronik faranjit.Bir sigara dumanında hemen boğaz ağrısı,kaşıntı,iltihap vs.kısacası nefret ederim sigaradan.Asla sigara içen biriyle evlenmem mümkünatı yok derdim eşimle ilk tanıştığımda 1 pk.sigara içerdi ve nasıl kötü olmuştum anlatamam.Şu an günde 1 tane içiyor ve de balkonda :1:
kullandığı sakızlar,ağız ferahlatıcılar,sabah akşam diş fırçalamalarıyla meşhur artık kendisi..:1:

ayyy olmaz mı hayatta bir erkeğin her dediğini yapmam maço erkekle çıkmam ve bi erkek için göz yaşımı dökülür dedim şimdi maço hatta az buçuk kıro :1: bi sevgilim var ve her dediğini yaptırıyo ve beni çooooook ağlattı ama deli gibi seviyorum ve hala onu nasıl bu kadar sevdiğimi anlamış değilim demekki çok büyük konuşmuşum

ayyy olmaz mı hayatta bir erkeğin her dediğini yapmam maço erkekle çıkmam ve bi erkek için göz yaşımı dökülür dedim şimdi maço hatta az buçuk kıro :1: bi sevgilim var ve her dediğini yaptırıyo ve beni çooooook ağlattı ama deli gibi seviyorum ve hala onu nasıl bu kadar sevdiğimi anlamış değilim demekki çok büyük konuşmuşum

:1::1:

Ben de bir erkek için ağlanır mı yaaa demiştim zamanında, ağlayan kızlarla da bir güzel dalgamı geçmiştim ama sonra ben de çok ağladım biri için. :27::27:

bi kursta öyle tesadüf gözüme takılan birine 'ayy hiç olmayacak bi tip heralde hayatta öldürsen olmaz!!!' demiştimmm
o kişi bi şekilde bana ulaştı öldüresiye geberesiye artık ifade edemeyeceği şekilde bana aşık oldu!!!!
ben bişey hissetmiyorum fazla ama iyi birisi ve iyi bi eş olabilecek kapasitede
sırf başta öyle düşündüğüm için mi Allah bana gönderdi anlamıyorum???
pek de insanlar hakkında kesin hüküm vermezdim ben yaaa
ayyy napacam ben ya bi taraftan da bununla uğraşıyorum kendi dertlerim yetmiyomuş gibi:S
büyük konuşmayın konuşmayı bırak aklınızdan bile geçirmeyin!!! benim öle oldu valla :SSSS
ne diyecem ben diyorum tek taraflı senin ben düşünmüyorum ama o herşeye rağmen asla vazgeçmeyeceğini söylüyo bekliyo telefonumu bile vermedim daha 2 kez görüştük msn den konuşuyoz gerisi
ay napcam ben bilmiyom vallaaa!

:) kendi köylümden biriyle evlenmem dedim, eşimle aynı köydeniz. mahallemden asla biriyle çıkmam dedim, eşimle aynı sokakta oturuyoruz. tuncay ismini pek sevmem,eşimin adı tuncay :69: son olarak silahlardan accayip korkar ve nefret ederim, eşim polis:26: artık büyük konuşmuyorum, Hakkımda hayırlısını diliyorum :37:

hep tek cocuk bi erkekle cikarim dedim elti gorumce kayinbirader seyi olmasin diye:D ozelllikle gorumce. ama ciktigim cocuk 3 kardes ve 2'si de kiz..

sokakta tanışıpta çıkan kızları hiç anlamıyorum salak bunlar dedim

eşimle caddenin orta göbeğinde tanıştım :))))))))) tabi yüzüme vurdular

Son düzenleme:
Back
X