• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

malesef başıma geldi..
benden büyük biriyle sigara içenle ve o zamanlar takıntımdı dı ne alakaysa cimbomlu olmıcak dedim çıktığım kişi..
ama gel gör ki bu dediklerimin hepsini bir kişide buldum ve onu sevdim..
ama şerfzn.teki çıktı o ayrı
o gün bugündür ağzımdan çıkanlara dikkat ederim..

Son düzenleme:
oooo say say bitmez.sigaradan nefret ederdim içiyorum,herkesin hayalinde bir görsel damat adayı vardır benimki tam tersi hemde deli gibi aşık olup evlendim.kesinlikle evlenince .......yaşamam derdim eşim oranın yerlisi.anem babamın olmadığı şehire taşınmam derdim taşındım.uzaktan davulun sesi hoş gelirya ben olsam yaparım ya da yapmam dediğim şeylerin yeri geldi aksini yaptım...daha neler neler insanın sevmediği ot dibinde bitermiş tabii bazen yanı başında çıkan otları kökünden çıkarıp atamıyorsun ya da atmak istemiyosun....bazen iyi ki konuşmuşum diyorum mesela kocam hala çooook seviyorum:nazar:....:66:

asla dedigim cogu sey gelip buldu beni bir sekilde...
yapmam dedigim ve yaptigim cogu seyde oldu...
cünkü degisiyoruz, sartlar degisiyor, hayatimiz degisiyor haliyle fikirlerimizde degisiyor...

Neye asla dediysem yaşadım. İnşallah unuttuğum büyük konuştuğum başka şey yoktur yoruldum artik." Ben olsam yapmam salak miyim yaa ?" dediğim cok olurdu. Allahım ne salakmışım. Atıp tutmak senin neyine ?Sayfalar sürer büyük konuşupta yaşadıklarım.En büyüğü şuydu ;Halam üniversiteyi kazandığı halde gitmemiş evlenmiş.Dedimki (hic unutamıyorum hala ) "Ben olsam hayatta bırakmam bi adam için . O kadar emek boşa gidecek. SALAKLIK!" ve ben o salaklığı yapalı iki sene oldu. Allah yardım etti de aofye girdim gene dımdızlak kalmadım

neredeyse tüm büyük konuştuklarım başıma gelmiştir ama en somutu "kendimden çok büyük bir erkekle çıkmam, yaşlı" derdim, sevgilim benim iki katım yaşında.

benim geldi nişanlım bana çok aşık nasılsa avcumun içinde diye adamı sallamamaya başlamıştım bu hallerin beni üzüyor dediğinde mutlu değilsen uzatma bitsin dedim oda tamam dedi sonra ben bir buçuk ay kıvrandım resmen bide böbürleniyordum ne arıcam o bensiz yapamaz diyordum sonra ne oldu fellek fellek aradım adamı :69::69::69:

neredeyse tüm büyük konuştuklarım başıma gelmiştir ama en somutu "kendimden çok büyük bir erkekle çıkmam, yaşlı" derdim, sevgilim benim iki katım yaşında.

ayy bende hep öle derdim ne o taş fırın adamlar bana göre değil dedim hep şimdiki allah allah adam bana bir bakıyo benim yüreğim hopluyo resmen :4::4::4::4:

Babam gibi bir adamla olmaz evlenmem dedim babamı çok eleştirdim ve hatta nişanlıyken anneme dedimki benim eşim bana çok düşkün ve merhametli beni babamdan daha çok düşünür dedim, annemde aaa öyle deme baban senin O , evladısın en çok o seni düşünür dedi ve haklıydı.
Evet büyük konuştum ve eşimin huyu aynen babam gibi, eleştirdiğim herşey eşimde var maalesef.

eski erkek arkadaşımın kız arkadaşı onun erkek arkadaşıyla çıkmış daha sonra, bende demiştim nasıl yapabilio böle bişi.
soradan bende yaptım, ama aşık olunca insan gözü bişi görmüo, hoş şimdi ikisinden de ayrıyım ve baştan söylemiştim böle böle die ben, açık oldum, istemezse başlamadan görüşmeyi kesicektim, öle işte:)

Kişiliğim neyi istiyor neyi istemiyor bildiğim için büyük konuşmadım hiç
Bu yüzden asla lafını gönül rahatlığıyla kullanabiliyorum.
Bir şeyi istemiyorsam olmaz. İstiyorsamda olur :8:

asla demiştim..şimdi evleniyorum..
büyük konuşmamak lazım,

bide birini herhangi bi hatadan dolyı ayıplamamak lazım,oda insanın başına gelemiyor..kınadığım şeyleride yaptım..

zaten hadisle sabit bi durum.."birini hatasından dolayı ayıplayan onu yapmadan ölmezmiş"buyurmuş efendimiz..

kimseyide ayıplamamak lazım..

Back
X