Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

çok büyük konuştum.annem üniformalılara bayılıyordu 'keşke asker damadım olsa' diyordu,bense hiç istemiyordum.her daim bana mesafeli,çok ciddi ve soğuk gözükürlerdi subaylar,teğmenler..derken teğmen adayı bana kendi ayaklarıyla çıktı geldi bir gün.öyle bi aşık oldumki,kendim bile kendime şaşırdım n'apıyosun kızım diye.bütün hayatımı kaplayıverdi bianda.bi daha asla büyük konuşmam desemde hala bunu yapıyorum galiba.

ben yok dedim ama simdik hatırladım...ben ortaokuldayken kusenim liseye baslamıstı izmirn blli liselerinden birine kaydolmuştu amann o okulada gidilirmi çok şey dönüyo orda demiştim böle bilmiş bilmiş bnde orda okuyup bitirdim :S

malesef...
hatta defalarca geldi.. o yüzden artık konuşurken daha dikkatli davranıyorum çok sert eleştirmiyorum.

ben ne uslanmaz bir kadınım yaw şu dilimi tutamıyorum bu kadarda uğraşmama ramen ama güzel olacak hiç bişey gelmiyor başıma hep kötüler nedense

ben diil de arkadaşımın başına gelmişti
akraba evlilikleri hakkında konuşmuştu şimdi halasının oglu ile beraber :))

hep çok büyük konuştum hepside başıma geldi
hatırladığımın biri asla kaynanamlarla birlikte oturmam dedim allah öyle bi duruma düşürdüki 3 ay birlikte oturduk
sadece onunla kalsa iyi hayatım hep büyük laflarla geçiyor çabuk sinirlenen biri olduğum için sinirlenince hemen başlıyorum saymayaaa akıllanmış değilim hala:utangac:

genckizken arkadasima demistimki " ASLA SACI OLMAYAN KEL BIRI ILE EVLENMEM CÜNKÜ ONLAR COK SINIRLI OLUYO " demistim.inanin bana esimle nisanlandigimizda saclari vardi.dügüne kadar biraz döküldü evlendikten sonrada birsene icinde normal bi kel oldu.nedemisler atalarimiz büyük lokma ye ama büyük asla konusma.ondan sonra büyük konusmamayi ögrendim

yaşıtımla bile cıkmam , anlaşamam derdim
nerdeyse 2 yıldır benden 2 yaş küçük sevgilim var..

şimdi bişe söylücek olsam tutuyorum kendimi söylemiyorum
kimse hakkında yorum yapmıyorum
dönüyoo dolaşıoo
geliooo beni buluooo

asla eski sevgilime donmem ondan nefret ediyorum cenazeme bile gelmesin derken sun 6 yillik evliyiz :utangac:

bende asla ankaradan öteye gelin gitmem evlenmem dedim şimdi bir erzurumluyla evliyim.... çok konuşan erkekleri sevmezdim eşim çok konuşur... espirileriyle insanları sinirlendiren tipleri hiç sevmezdim ahanda başımda kendisi eşim olur... eli işe yatkın olmayanları sevmezdim e evdeki bütün tamirler sıra bekliyor... şiveli konuşmaları severdim dalga geçip eğlenirdim ama inadına öyle konuşanları sevmezdim eşim inadına evde şiveli konuşuyor... :bbo: ayyyyyyyyyyh bunaldım ne çok şey varmış yaaaa....ama neyseki çok şükür hiç pişman olmadım ...

baştan istemem deyip sonradan onunla evlenen ne çok kişi varmış.. bizim ailede de illa bi dr damat sevdası vardır hiç anlayamadığım bi şekilde.. artık o kdr çok konuştuklarından mıdır nedir dr'lara karşı antipatim oluşmuştu, hayatta bi dr ile birlikte olmam diodum.. oldu işte 1,5 sene oldu yapıcak bişi yok -tatlicadiarzu-

benim babam asker emeklisi havacı.o yüzden askeriyeyi biliyordum ve asla bir denizciyle evlenmem diyorum.neyse arkadaşımın bigün deniziciyle evleneceğini duydum,anneme ben hayatta evlenmem delimi ne dedim napcak denizciyi dedim,bi de denizaltıcı allhım dedim bu kıs kafayaı yemiş, neyse evleneceği gün,ben gitmek istemiyorum ogün rahatsızım.ama annemler kızım ayıp bak gidelim biraz durur geliriz diyor.inat ya gitmicem dedim.neyse biz gittk ama ben hiç süslenmedim,ve o gece kocişimle bitanemle tanıştık bi öğrendim arkadaşımın eşinin arkadaşıymış ve o da denizci denizaltıcıymış.tanıştık ama aşıkda olduk,ben kendini yerlere atan insan 6 aydan kısa bir sürede evlendik :)) 2 senedir evliyiz.
yani asla büyük konuşmamak lazım ama arada gerekebilir de...

kesinlikle düşünerek,tartarak konuşmak gerekiyor..
ne zaman büyük konuşsam büyük konuştuğum başıma geliyor..
atalarımız ne söylemişse boşuna söylememiş
..

herkesin bir kişiliği ve vereceği tepkiler vardır olaylara karşı..
elbette bazen karar verdiğimizi yapamayız..
ama ben kendi adıma konuşuyorum..
büyük sözüme tövbe ile başlar,yapmayacağımı başkasına akıl olarak vermem..

Back
X