Adamlarda yoruluyor benım kocam da ovulasyon testı işine sıcak bakıyor kısa öz ve yorucu olmasın diyorKuzu yeterli ben 6ay kadar ovulasyon yaptım master yaptım bu konuda bıraktım artıkgün aşrı ilişkiyle denedim bu ay mesela. Daha düne kadar hala bırakmadık. Hem spermlerin tazelenmesi açısından hem erkek üreme sağlığı açısından zaten doktorlar haftada 3 diyor bebek
İnsallah canımSeninki benimki demiyoruz ikimizinki inşallah gebeliktirhatta bu grupta olan isteyen herkesinki pozitif çıksın sonra yeni topiklerde buluşalım
Evleneli 1,5yıl oldu ondan galiba kocam bu durumdan çok memnunAdamlarda yoruluyor benım kocam da ovulasyon testı işine sıcak bakıyor kısa öz ve yorucu olmasın diyorama ovulasyon testi beni strese sokuyor artık yapmayacağım
Anladım kuzucum bende gecıkırsem denerim ama hamile olmadığıma emin olduktan sonra tabi.Var canim hatta hasta olunca da iciyorum ben soguk alginligi icin icinde c vitamini ve ostrojen varmis regl yakinsa da hemen sokturuyor gecen arkadasim demisti gecikti sistim olamadim diye bekar oldugu icin gebelik suphesi yoktu icirdim aksamina aramis regl oldum diye.
Kuzu hala ağrım var geçmedi 3 ocaktan beri bugün günlük ped koymuştum ya eve gelince çıkardım bembeyaz sümük akıntı gelmişİnsallah canımbakarsın bizde süpriz yaptık ve umut olduk buradaki diger arkadaşlara Senın kasık agrın hala devam edıyormu adet olacakmıs gibi Ağrı cekıyorum dediğin agrı
AhahaEvleneli 1,5yıl oldu ondan galiba kocam bu durumdan çok memnunhatta ben ovulasyon yaparken çatlama vs bitti ya dinlenme haftasına geçtiğimizde bana kızıyodu. Ben kuluçka makinesi miyim? Beni kullandın attın bi köşeye
Bak bu regl olacakmıs gibi Ağrı ve akıntı gebelik belirtisi olabilir kuzumKuzu hala ağrım var geçmedi 3 ocaktan beri bugün günlük ped koymuştum ya eve gelince çıkardım bembeyaz sümük akıntı gelmiş
Kız benim ilk 6 ayım sıç.m ayıydı öyle kavgalar ettik neredeyse boşanıyodukAhahasenın daha cok yeni cicim ayları devam ediyor bizde suan sıç...m ayları mevcut
Zaten sabah bulantım olunca bi gülme geldi banaBak bu regl olacakmıs gibi Ağrı ve akıntı gebelik belirtisi olabilir kuzuminsallah Allah’ın ıznıyle
canım bence 2 günde 1 mutlaka ilişki olsun regl bittikten sonraki 3. yada 4.gün başla ve 10 gün öylece devam et derim şahsi fikrim yine sen bilirsin. spermler yenilensin canlılığını kaybetmesin diye 2 günde 1 diyorumKızlar ben 2 aydır ovulasyon testiyle deniyorum ama onunuzdekı ay gün aşırı ilişki planlıyorum şimdi bu regl haftasından sonraki ilk hafta yetiyormu gün aşırı ilişki için? Bı hafta içinde yapınca gün aşırı sayarsak 3 4 kere ilişki olmuş oluyor sizce yeterlimi? @Vavelya09 Y Yaseminnn35bestmb
Neyseki düzelmiş canım huzursuzluk insanı yıpratıyor ya bende yeni evlendiğim zaman kayınvalidem yuzunden eşimle cok tartıştım Cok sıkboğaz ederlerdi şimdi bıraktı beni aileye yeni damat geliyor ilgiyi onlara yönelttiKız benim ilk 6 ayım sıç.m ayıydı öyle kavgalar ettik neredeyse boşanıyoduksonradan bi iyileşme bi kaynaşma alışma oldu. Arap atı gibi sonradan açıldık
ilk sene yüzünü görmeye tahammülüm yoktu eşiminKız benim ilk 6 ayım sıç.m ayıydı öyle kavgalar ettik neredeyse boşanıyoduksonradan bi iyileşme bi kaynaşma alışma oldu. Arap atı gibi sonradan açıldık
Takam canım teşekkürlercanım bence 2 günde 1 mutlaka ilişki olsun regl bittikten sonraki 3. yada 4.gün başla ve 10 gün öylece devam et derim şahsi fikrim yine sen bilirsin. spermler yenilensin canlılığını kaybetmesin diye 2 günde 1 diyorum
Çok şükür. Hep evliliklerde bi dönüm noktası illa ki oluyor. Önemli olan ağzımızın tadı kaçmasınNeyseki düzelmiş canım huzursuzluk insanı yıpratıyor ya bende yeni evlendiğim zaman kayınvalidem yuzunden eşimle cok tartıştım Cok sıkboğaz ederlerdi şimdi bıraktı beni aileye yeni damat geliyor ilgiyi onlara yöneltti
Orası öyle canım rabbim kimseye yaşatmasın. Hayat devam ediyor. Aldığımız nefes bile emanetken bize ait değilken ,verdiğine şükür vermediğine de hamd etmekten başka bir şey gelmiyor eldenBen de ilk bebeğimi kaybettiğimde o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki aylarca kendime gelemedim. Sonra Allaha sığındım demek ki benim için harika planları var diye
Hahaj aracimiz yok yeminle burda saglik ocagida sali persembe aliyor kan dahada yok
Zaten sabah bulantım olunca bi gülme geldi banabelirti bulacam diye durduk yere kusacaktım
Bizimkisi de tam tersi ovü ile ne uğraşıyon her gün deneyelim işte daha garanti olur diyor. Güler misin ağlar mısınAdamlarda yoruluyor benım kocam da ovulasyon testı işine sıcak bakıyor kısa öz ve yorucu olmasın diyorama ovulasyon testi beni strese sokuyor artık yapmayacağım
Kesinlikle öyle ben nerdeyse 7-8 yıldır kendi evimde yaşıyordum. Alışmışım yalnızlığa zor oldu ama oldu çok şükürilk sene yüzünü görmeye tahammülüm yoktu eşiminbekar hayatına alışınca zor geldi valla.. benim şimdi 2.5 sene oldu daha yeni cicim aylarındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?