Kesinlikle öyle bir dönüm noktası oluyor bencede ilk sene gerçekten sıkıntılı oluyor sonradan düzeliyor ama harap oluyor tabi cicim aylarıÇok şükür. Hep evliliklerde bi dönüm noktası illa ki oluyor. Önemli olan ağzımızın tadı kaçmasın
zorla koyacağız karnımıza şu bebecikleri
Bizimkisi de tam tersi ovü ile ne uğraşıyon her gün deneyelim işte daha garanti olur diyor. Güler misin ağlar mısın
Azimden mi yoksa benim dırdırımdan mı bıktı bilmiyorumvalla bravo baya azimli eşin masallah
O da kötü eşim bazen aşka geliyor yoook diyorum üst üste günler olmazBizimkisi de tam tersi ovü ile ne uğraşıyon her gün deneyelim işte daha garanti olur diyor. Güler misin ağlar mısın
Azimden mi yoksa benim dırdırımdan mı bıktı bilmiyorum
Ya ben ona çok inanmıyorum sonuçta depolanıyor onlarda. Ama ben valla bir gideyim de doktor yumurtan çatlamak üzere derse üç gün üst üste deneyeceğim sonra yine ara veririm.O da kötü eşim bazen aşka geliyor yoook diyorum üst üste günler olmazerkeklerde sperm günlük ilişkide dolmayabiliyormuş. Ama bu mililitresi değil içindeki spermler
Akşam üzeri 4 5 gibi dediler bakalım beklemedeyim ama umudum gitti neden sabah testte silik cıktı onu anlamadım bir tekOzaman yerleşme kanaması olabilir kuzum kan sonucu ne zaman çıkackmış
Çok şükür. Hep evliliklerde bi dönüm noktası illa ki oluyor. Önemli olan ağzımızın tadı kaçmasın
Benimki şikayet edecek gibi olduğunda çocuk olunca istesen de senle uğraşamayaçağım diyorum hemen susuyorbenımde adamcağız dün aktarları geziyordu kecı boynuzu pekmezi aldırdım bazen diyor sen konuşunca kafama sanki ağaçkakan darbesi alıyormuşum gibi hıssedıyorum tık tık tık tık yeter dıyo
Aman maşallah diyelim rabbim ağzınızın tadını bozmasın hiçDört senelik evliyim iki senesi s.çım oldu düşün sonra birden açıldık evlendiğimizde ikimizde 18 yaşındaydık severek evlendik tabi ama ilk başta alışamadık aynıevde yaşamaya ilişki bile sadece geceleri olurdu sanki gündüz yapılması yasak gibi. Allaha şükür bunları atlattık adam her gördüğü yerde kıstırır oldu daha düşkün oldu ilk başlarda evlilik böyle birşeymi diye çok dert etmiştim
İyi demişşinBenimki şikayet edecek gibi olduğunda çocuk olunca istesen de senle uğraşamayaçağım diyorum hemen susuyor
Hiç öyle düşünme canım inşallah güzel haberi alıcaksın yerleşme kanaması yaşıyorsun büyük ihtimalAkşam üzeri 4 5 gibi dediler bakalım beklemedeyim ama umudum gitti neden sabah testte silik cıktı onu anlamadım bir tek
Testbadicim sen sanki bugün test yapacakmışsın gibi bir enerji gectı banahakaketen o moddayım
Amin canım hiçbirimizin bozulmasın hep mutlu olalım inşallahAman maşallah diyelim rabbim ağzınızın tadını bozmasın hiç
Yok canim benim dongu normalde gecikme olmazsa mesela 31 gun diyelim hesaba gore 17. Gun falan yumurtlama olmasi lazim benim adet 7 gun suruyor 12. Gun degerlendirmeye basliyordum 20. Gun degerlendirme bitiyordu sonra ovulasyon yaptim ilk defa gecen ay bir baktim 23. Gun yumurta catladi. Sen sadece regl bittikten sonraki hafta degerlendirip birakma belli olmuyor regle 1 hafta kalaya kadar en azindan devam et gun asiri bence.Kızlar ben 2 aydır ovulasyon testiyle deniyorum ama onunuzdekı ay gün aşırı ilişki planlıyorum şimdi bu regl haftasından sonraki ilk hafta yetiyormu gün aşırı ilişki için? Bı hafta içinde yapınca gün aşırı sayarsak 3 4 kere ilişki olmuş oluyor sizce yeterlimi? V Vavelya09 Y Yaseminnn35 @bestemilka
Kocalar daha bebek aslında ama neyse işteİyi demişşinolsada uğraşmasak artık bebelere yönelsek
tesekkur ederim canımYok canim benim dongu normalde gecikme olmazsa mesela 31 gun diyelim hesaba gore 17. Gun falan yumurtlama olmasi lazim benim adet 7 gun suruyor 12. Gun degerlendirmeye basliyordum 20. Gun degerlendirme bitiyordu sonra ovulasyon yaptim ilk defa gecen ay bir baktim 23. Gun yumurta catladi. Sen sadece regl bittikten sonraki hafta degerlendirip birakma belli olmuyor regle 1 hafta kalaya kadar en azindan devam et gun asiri bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?