- 23 Ocak 2016
- 36.321
- 52.801
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.841
2.ve3. hedeflerimi başarmışım darısı İngilizce'ye ara ara okumalar yapsam da bir rutine sokamadım Mayıs ayını buna ağırlık vereceğim yarını beklemeyip bu akşamdan başlıyorum 1 saat okuma ve kelime yazma yapacağım. Gün 24 saat yetmiyor yaaa yetmiyorŞuanki hedeflerim:
1.Hergün İngilizce çalışmayı rutine dönüştürmek
2.Hergün mutlaka az da olsa Kuran-ı Kerim okumak
3.Alışkanlık haline getiremediğim sporu rutine dönüştürmek ve fazla olan 10 kiloyu vermek
 sabah 9'da kalktım 23 olmuş saat yine yetmedi daha yatsıyı kılacağım spor yapacağım İngilizce okuyacağım kitap okuyacağım ne bu şimdi
sabah 9'da kalktım 23 olmuş saat yine yetmedi daha yatsıyı kılacağım spor yapacağım İngilizce okuyacağım kitap okuyacağım ne bu şimdi 

Bugün dışarıda olduğum için pek evde bir şeyler yapamadım evde değişmesi gereken saksıları değiştirdim çekmecelerde biriken abuk subuk tıkıştırılanları topladım rahatlama geldi valla darısı takı çekmecesine

kahvaltı bulaşıkları toplandı yemeği yapacağım sonra kızımla sinemaya gideceğiz inşallah
kahvaltı bulaşıkları toplandı yemeği yapacağım sonra kızımla sinemaya gideceğiz inşallah 

Ergin Kırbaç'ın 40 dk lık videosunda ve 28 dk lik yukarıdaki paylaştığım videodaki hareketleri düzenli yaptım 1 kglık dumbelda bile etkisini gördüm şuan 2kg lıktayım hoca daha iyi sıkılaşma için kg artırmayı tavsiye ediyor şuan 2kg ile aynı videolardaki hareketleri yapıyorum bakabilirsiniz
 Ergin Kırbaç'ın 40 dk lık videosunda ve 28 dk lik yukarıdaki paylaştığım videodaki hareketleri düzenli yaptım 1 kglık dumbelda bile etkisini gördüm şuan 2kg lıktayım hoca daha iyi sıkılaşma için kg artırmayı tavsiye ediyor şuan 2kg ile aynı videolardaki hareketleri yapıyorum bakabilirsiniz
 kendime temizleyecek bir şeyler bulurum sonra yemeğe girişirim satılacak ürünlerim fotoğraflanacak onlara el atsam iyi olacak ama öyle de zor geliyor yapmam lazım bugün 1 saat kitap okuma ve Kuran‐ı Kerim okuma yapacağım akşam yine spor yapacağım çünkü 61.65 in bir kabasını atmak istiyorum düz 60 yapalım şunu
kendime temizleyecek bir şeyler bulurum sonra yemeğe girişirim satılacak ürünlerim fotoğraflanacak onlara el atsam iyi olacak ama öyle de zor geliyor yapmam lazım bugün 1 saat kitap okuma ve Kuran‐ı Kerim okuma yapacağım akşam yine spor yapacağım çünkü 61.65 in bir kabasını atmak istiyorum düz 60 yapalım şunu  cumartesi eşim izne çıkıyor temizliğe ara vereceğim şimdi yapayım bari
cumartesi eşim izne çıkıyor temizliğe ara vereceğim şimdi yapayım bari ️
️