- 13 Mayıs 2023
- 17
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi polikistikk
-
Adet göremediysen hamile olduğunu düşünmüyorum canım adet olacaksındır lekelenme geliyordur. Ümidini kırmakta istemem ama.Merhaba kızlar psikolojim iyi değil ben ilaçsız hiç adet göremem 26 yaşındayım evliyim çocuk için uğraşıyoruz olmuyor pcos var bi de adet olmadığım için yumurtlama da anlamadım şimdi böyle kahve den daha açık ton akıntı var yumurtama dönemi olabili mi adet görmüyorum yoksa gebelik mi
Ben adet hiç görmüyorum ki teşekkürler kibarlık içinAdet göremediysen hamile olduğunu düşünmüyorum canım adet olacaksındır lekelenme geliyordur. Ümidini kırmakta istemem ama.
İlaç falan kulanıyorum dedin ya eğer hamileysen ilaç tehlikeli olabilir bebek içinBen adet hiç görmüyorum ki teşekkürler kibarlık için
Canım merhaba bende 26 yaşındayım evliyim uzun zamandırda çocuk için uğraşıyoruz bizde.Merhaba kızlar psikolojim iyi değil ben ilaçsız hiç adet göremem 26 yaşındayım evliyim çocuk için uğraşıyoruz olmuyor pcos var bi de adet olmadığım için yumurtlama da anlamadım şimdi böyle kahve den daha açık ton akıntı var yumurtama dönemi olabili mi adet görmüyorum yoksa gebelik mi
Emeğine sağlık söylenecek ne varsa hepsini yazmışsın canımCanım merhaba bende 26 yaşındayım evliyim uzun zamandırda çocuk için uğraşıyoruz bizde.
Öncelikle kendini ben adet görmüyorum görmeicem diye kodlama çünkü biz kadınlar farklı yaratılmışız yani bugün olmasan yarın adet olacaksın mecburen yani bedenin onu birgün dışarıya atacak …
neden böyle yazdığımıda söyleyim bende polikistik overliyim adet nerdeyse göremiyordum doğum kontrol veriyorlardı o bile adetimi sökmüyordu..şimdi gelelim yaşadığın sıkıntılara eğer bu sıkıntı ya kiloda eşlik ediyorsa ilk önce kilo vermelisin ben ilaçla bile adet göremeyen ben 10 kilo verdikten sonra adetim düzene oturduçok şükür diyorum çünkü polikistik over de kilo okadar önemli ki ben yaşadığım da anladım bunu. Doktorlar söyledi arkadaşlar söyledi yok be kiloyla ne alaka dedim malesef demeli polikistik over farklı bir durum ve etkiliyormuş. Tabi ki her polikistikli kilolu değildir..
Ben bu süreçte sağlıklı beslendim paket gıdayı bıraktım , Akdeniz usulü beslendim su içmeyi çoğalttım.. ve en önemlisi de İnositol canım ben bu takviyeyi kullandım kullanalı düzenli adet olmaya başladım ilaçlar beni sökmezken bir vitaminin bukadar yumurtalıkları uyaracağını aklımın ucundan bile geçmezdi Araştır inositolu Trendyolda İlunga -F yaz çıkar bu benim kullandığım ama inositol diye de arattırabilirsin
İnositol :
1.adet düzenler
2. Yumurtlama yaptırır
3. Yumurta kaliteleştirir
4.saç dökülmesine yardım eder
5. Kırılan tırnaklara iyi gelir
6. Hormonları dengede tutar
7. Gebeliği kolaylaştırır..
Ve daha fazlası say say bitmez polikistik overde 2 şey çok önemli kilo (insülin direnci) ve Tiroid değerleri bunlar aşırı etkileyen faktörler.. ayrıca 6 ay duphaston tedavisi gördüm doktoruna danışabilirsin adet düzene oturunca kesersin ilacı ama dediğim takviyeyi araştırmanda fayda var
Teşekkür ederim canımEmeğine sağlık söylenecek ne varsa hepsini yazmışsın canımben de aynen katılıyorum
Canım merhaba bende 26 yaşındayım evliyim uzun zamandırda çocuk için uğraşıyoruz bizde.
Öncelikle kendini ben adet görmüyorum görmeicem diye kodlama çünkü biz kadınlar farklı yaratılmışız yani bugün olmasan yarın adet olacaksın mecburen yani bedenin onu birgün dışarıya atacak …
neden böyle yazdığımıda söyleyim bende polikistik overliyim adet nerdeyse göremiyordum doğum kontrol veriyorlardı o bile adetimi sökmüyordu..şimdi gelelim yaşadığın sıkıntılara eğer bu sıkıntı ya kiloda eşlik ediyorsa ilk önce kilo vermelisin ben ilaçla bile adet göremeyen ben 10 kilo verdikten sonra adetim düzene oturduçok şükür diyorum çünkü polikistik over de kilo okadar önemli ki ben yaşadığım da anladım bunu. Doktorlar söyledi arkadaşlar söyledi yok be kiloyla ne alaka dedim malesef demeli polikistik over farklı bir durum ve etkiliyormuş. Tabi ki her polikistikli kilolu değildir..
Ben bu süreçte sağlıklı beslendim paket gıdayı bıraktım , Akdeniz usulü beslendim su içmeyi çoğalttım.. ve en önemlisi de İnositol canım ben bu takviyeyi kullandım kullanalı düzenli adet olmaya başladım ilaçlar beni sökmezken bir vitaminin bukadar yumurtalıkları uyaracağını aklımın ucundan bile geçmezdi Araştır inositolu Trendyolda İlunga -F yaz çıkar bu benim kullandığım ama inositol diye de arattırabilirsin
İnositol :
1.adet düzenler
2. Yumurtlama yaptırır
3. Yumurta kaliteleştirir
4.saç dökülmesine yardım eder
5. Kırılan tırnaklara iyi gelir
6. Hormonları dengede tutar
7. Gebeliği kolaylaştırır..
Ve daha fazlası say say bitmez polikistik overde 2 şey çok önemli kilo (insülin direnci) ve Tiroid değerleri bunlar aşırı etkileyen faktörler.. ayrıca 6 ay duphaston tedavisi gördüm doktoruna danışabilirsin adet düzene oturunca kesersin ilacı ama dediğim takviyeyi araştırmanda fayda var
İsterseniz bir test yapinYa harika anlatmışsın çok teşekkür ediyorum inositol kullanıyorum yaklaşık 8 kilo kadar da verdim spor yapıyorum fakat yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamıyorum ilaçla oldum 2 ay öncesinde bıraktım yine olmuyorum acaba diyorum yumurtlama lekesi mi yoksa yumurtladım da üstüme görme mi
Ah o bende de var 27 yasindaym ilaçsız daha bir gün adet olmuslugum yok bende de pkos yumurta tembelligi insülin direnci ve kilooo varMerhaba kızlar psikolojim iyi değil ben ilaçsız hiç adet göremem 26 yaşındayım evliyim çocuk için uğraşıyoruz olmuyor pcos var bi de adet olmadığım için yumurtlama da anlamadım şimdi böyle kahve den daha açık ton akıntı var yumurtama dönemi olabili mi adet görmüyorum yoksa gebelik mi
Ah o bende de var 27 yasindaym ilaçsız daha bir gün adet olmuslugum yok bende de pkos yumurta tembelligi insülin direnci ve kilooo var
Sana video ile cevab vermiş olayımKızlar bi yardım lütfen inositol kullanıyorum adet olmadan yumurtlama olur mu
Merhaba bende aynı durumdaydım ilaçsız adet göremiyordum yaklaşık 8 9 aydır devlet hastanelerine gittim hiç birisinde istediğim ilgi alakayı göremedim tedaviye başlama gereği bile duymadilar sanki yaklaşık son 4 aydır özele gidiyorum ilk ayda tedaviye başladı femara kullandım ama yumurtalıklarım cevap vermedi diğer ay klomen kullandım ondada aynı sonucu aldım muhtemelen adet göremedigim için yumurtalıklarım tembellesmisti 3. ayda gonal f adlı iğne kullandım normalde bazı kişilerde bir hafta 10 günde sonuç alırken ben neredeyse 26 gün kullandım ve iki tane yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi 15 haftalık hamileyim benim gibi tanıdığım birisi daha yine aynı gonal f ve çatlatma ignesinde ilk ayında hamile kaldı bendede iğnenin ilk ayında hamile kaldım ümidini kesme rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba kızlar psikolojim iyi değil ben ilaçsız hiç adet göremem 26 yaşındayım evliyim çocuk için uğraşıyoruz olmuyor pcos var bi de adet olmadığım için yumurtlama da anlamadım şimdi böyle kahve den daha açık ton akıntı var yumurtama dönemi olabili mi adet görmüyorum yoksa gebelik mi
MashaAllah tebrik ederim sizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. Allah'tan hiç bir zaman umut kesilmez. Ne güzel umut oldunuz sizde aynı durumda olanlara.Merhaba bende aynı durumdaydım ilaçsız adet göremiyordum yaklaşık 8 9 aydır devlet hastanelerine gittim hiç birisinde istediğim ilgi alakayı göremedim tedaviye başlama gereği bile duymadilar sanki yaklaşık son 4 aydır özele gidiyorum ilk ayda tedaviye başladı femara kullandım ama yumurtalıklarım cevap vermedi diğer ay klomen kullandım ondada aynı sonucu aldım muhtemelen adet göremedigim için yumurtalıklarım tembellesmisti 3. ayda gonal f adlı iğne kullandım normalde bazı kişilerde bir hafta 10 günde sonuç alırken ben neredeyse 26 gün kullandım ve iki tane yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi 15 haftalık hamileyim benim gibi tanıdığım birisi daha yine aynı gonal f ve çatlatma ignesinde ilk ayında hamile kaldı bendede iğnenin ilk ayında hamile kaldım ümidini kesme rabbim isteyen herkese nasip etsin
Neden tedavi olmuyorsunuzMerhaba kızlar psikolojim iyi değil ben ilaçsız hiç adet göremem 26 yaşındayım evliyim çocuk için uğraşıyoruz olmuyor pcos var bi de adet olmadığım için yumurtlama da anlamadım şimdi böyle kahve den daha açık ton akıntı var yumurtama dönemi olabili mi adet görmüyorum yoksa gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?