HİÇ ADET GÖRMÜYORUM

Tedavi görüyorum sadece inotol verdi ve sürekli denemem istemdi zayıfladım da deniyorum ama olmuyor
İnositol bir tedavi yöntemi değil hatta ilaç bile değil sadece vitamin. Bende zayıfım hatta aşırı zayıfım ama polikistik overim, zayıflar da pkos ola biliyor. Özel hastaneye gittinizmi hiç bunun için

Yumurtlama için ovülasyon testi kullanın. Mutlaka birgün yakalarsınız Allahın izniyle.
Lekelenme için gebelik şüpheniz varsa sabah ilk idrarla bi gebelik testi yapın inşaAllah Rabbim sevindirsin sizi

Yumurtlama için ovülasyon testi kullanın. Mutlaka birgün yakalarsınız Allahın izniyle.
Lekelenme için gebelik şüpheniz varsa sabah ilk idrarla bi gebelik testi yapın inşaAllah Rabbim sevindirsin sizi
Çok teşekkürler duanız kabul olsun sizi de sevindirsin en hayırlı haberlerle

Lekenleme nasıl olur hiç bilmiyorum ovulasyon testi alıp deneyeyim mi tekrar acaba doktora mı görüneyim

Lekenleme nasıl olur hiç bilmiyorum ovulasyon testi alıp deneyeyim mi tekrar acaba doktora mı görüneyim
Kahve akıntım var dediğiniz şeye lekelenme dedim. Kanamaya dönmezse gebelik testi yapın. Ovülasyon testi şu aşamada işe yaramaz. Adet olup bittiğinde başlayın test yapmaya

teşekkür ederim canım çok iyi vermişsin benim hala fazlam var ve okadar zorlanıyorum ki kolay değil gerçekten.. yani bazı kadınlar yumurtlama kanaması geçiriyor ben asla yaşamadım öyle birşey çok merak ediyorum aslında nasıl bişey diye . Eğer anlayamıyorsan şu ovulasyon testleri varta hani onlarla takip edebilirsin adet bitince başlıyorsun sonra çift koyu çizgi görene kadar devam tabi hergün aynı saate ve sıvı azaltmalısın yapmadan bi kaç saat öncesinden ben öyle yumurtlama çok gördüm anladım tabi döllenme olmuyor o ayrı mesele

Adet görmüyorsanız pkoya bağlı yumurtlayamama sorununuz vardır. Çocuk istiyorsanız yumurtlama tedavisi görebilirsiniz doktorunuza gidip. Bu şekilde çocuk sahibi olan çok kişi var

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin yanlış hatırlamıyorsam adetin 4. Veya 5. Günü başladım insülin iğnesi şeklindeydi benim kullandığım koldan veya karından vurabilirsin denilmişti ben karından vurdum bende çok yan etki yapmadı günde 1 kez hep aynı saatte vurulması gerekiyordu

ben teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…