- 13 Mayıs 2023
- 17
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi polikistikk
-
Tedavi görüyorum sadece inotol verdi ve sürekli denemem istemdi zayıfladım da deniyorum ama olmuyorNeden tedavi olmuyorsunuz
İnositol bir tedavi yöntemi değil hatta ilaç bile değil sadece vitamin. Bende zayıfım hatta aşırı zayıfım ama polikistik overim, zayıflar da pkos ola biliyor. Özel hastaneye gittinizmi hiç bunun içinTedavi görüyorum sadece inotol verdi ve sürekli denemem istemdi zayıfladım da deniyorum ama olmuyor
Yumurtlama için ovülasyon testi kullanın. Mutlaka birgün yakalarsınız Allahın izniyle.Ya harika anlatmışsın çok teşekkür ediyorum inositol kullanıyorum yaklaşık 8 kilo kadar da verdim spor yapıyorum fakat yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamıyorum ilaçla oldum 2 ay öncesinde bıraktım yine olmuyorum acaba diyorum yumurtlama lekesi mi yoksa yumurtladım da üstüme görme mi
Evet oradaki doktor 2 ay kullan gel dedi gideceğimİnositol bir tedavi yöntemi değil hatta ilaç bile değil sadece vitamin. Bende zayıfım hatta aşırı zayıfım ama polikistik overim, zayıflar da pkos ola biliyor. Özel hastaneye gittinizmi hiç bunun için
Çok teşekkürler duanız kabul olsunYumurtlama için ovülasyon testi kullanın. Mutlaka birgün yakalarsınız Allahın izniyle.
Lekelenme için gebelik şüpheniz varsa sabah ilk idrarla bi gebelik testi yapın inşaAllah Rabbim sevindirsin sizi
İnofolic combi inotisol takviyesinin markası iyi mi sizceİnositol bir tedavi yöntemi değil hatta ilaç bile değil sadece vitamin. Bende zayıfım hatta aşırı zayıfım ama polikistik overim, zayıflar da pkos ola biliyor. Özel hastaneye gittinizmi hiç bunun için
Lekenleme nasıl olur hiç bilmiyorum ovulasyon testi alıp deneyeyim mi tekrar acaba doktora mı görüneyimYumurtlama için ovülasyon testi kullanın. Mutlaka birgün yakalarsınız Allahın izniyle.
Lekelenme için gebelik şüpheniz varsa sabah ilk idrarla bi gebelik testi yapın inşaAllah Rabbim sevindirsin sizi
Kahve akıntım var dediğiniz şeye lekelenme dedim. Kanamaya dönmezse gebelik testi yapın. Ovülasyon testi şu aşamada işe yaramaz. Adet olup bittiğinde başlayın test yapmayaLekenleme nasıl olur hiç bilmiyorum ovulasyon testi alıp deneyeyim mi tekrar acaba doktora mı görüneyim
Ya harika anlatmışsın çok teşekkür ediyorum inositol kullanıyorum yaklaşık 8 kilo kadar da verdim spor yapıyorum fakat yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamıyorum ilaçla oldum 2 ay öncesinde bıraktım yine olmuyorum acaba diyorum yumurtlama lekesi mi yoksa yumurtladım da üstüme görme mi
Evet bende kullandım bir süre zengin içerikli bir takviyeİnofolic combi inotisol takviyesinin markası iyi mi sizce
Gidince muhtemelen adet söktürücü verecek, adetinin 2. Günüyle birlikte tedaviye başlayacaktır. Rabbim uğraştırmadan hemen mujdelesin hepinizi inşallahEvet oradaki doktor 2 ay kullan gel dedi gideceğim
Adet olmuyorumKahve akıntım var dediğiniz şeye lekelenme dedim. Kanamaya dönmezse gebelik testi yapın. Ovülasyon testi şu aşamada işe yaramaz. Adet olup bittiğinde başlayın test yapmaya
İnolofolic combiyi de öyle yaptı 2 ay denedim olmadı işteGidince muhtemelen adet söktürücü verecek, adetinin 2. Günüyle birlikte tedaviye başlayacaktır. Rabbim uğraştırmadan hemen mujdelesin hepinizi inşallah
Adet olmuyorum
Ya duaların için teşekkğr ediyorumGidince muhtemelen adet söktürücü verecek, adetinin 2. Günüyle birlikte tedaviye başlayacaktır. Rabbim uğraştırmadan hemen mujdelesin hepinizi inşallah
Gidip söyleyeceğimAdet görmüyorsanız pkoya bağlı yumurtlayamama sorununuz vardır. Çocuk istiyorsanız yumurtlama tedavisi görebilirsiniz doktorunuza gidip. Bu şekilde çocuk sahibi olan çok kişi var
İnofolic combi tedavi için kullanılmaz zaten sadece vitamin takviyesiİnolofolic combiyi de öyle yaptı 2 ay denedim olmadı işte
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin yanlış hatırlamıyorsam adetin 4. Veya 5. Günü başladım insülin iğnesi şeklindeydi benim kullandığım koldan veya karından vurabilirsin denilmişti ben karından vurdum bende çok yan etki yapmadı günde 1 kez hep aynı saatte vurulması gerekiyorduMashaAllah tebrik ederim sizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. Allah'tan hiç bir zaman umut kesilmez. Ne güzel umut oldunuz sizde aynı durumda olanlara.
Bu arada bir kaç sorum var. Gonal f denilen iğne ne zaman yapılmaya başlandı ve yan etkileri var mıydı? Günde bir kez mi vuruluyordunuz ?
ben teşekkür ederim verdiğin bilgiler içinÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin yanlış hatırlamıyorsam adetin 4. Veya 5. Günü başladım insülin iğnesi şeklindeydi benim kullandığım koldan veya karından vurabilirsin denilmişti ben karından vurdum bende çok yan etki yapmadı günde 1 kez hep aynı saatte vurulması gerekiyordu
İnofolic te pko için çok faydalı bir takviyeGidip söyleyeceğimniye sadece inofolic combi verdi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?