- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
son cümlen var ya.. ben anneme yakınıyorum bazen o da senin gibi diyor.sen herkesi çokmu iyi sanıyosun.millet içinde neler yaşıyorda örtüp devam ediyor...belki avutmadır bilmiyorum. ama genele bakıyorumda bir dağılmışlık var malesef
en çokta öğrencilik hayatımda budurum beni çok üzmüştü oda arkadaşlarımın ikisininde akrabaları arar dururdu bir gün bana da sordular senin niye aramıyor akrabaların diye ben nediyeceğimi bilememiştim öyle anlar oluyor ki insan yer yarılsada içine girsem diyor.evlensek evleneceğin insana,onun akrabalarına karşı ezik olunucak soracaklar ne cevap vereceksin hep bunu düşünmüşümdür ne zor durum bu böyle .
Bisürü akrabam var ama keşke olmasalardı.Beş para etmezler içten pazarlıklı,iki yüzlüler.
Dost ararsan elden ara demişler.Akrabalarım hep sinsilik peşindedir.
Arkadaşlarım var bin kat iyiler akrabalarımdan
Üzülme,çok yakın olsaydınız benim gibi zarar görürdünüz büyük ihtimalle
benimde yok hiç akrabam 3 kişilik kocaman bir aileyiz diyorum hep :)
Bizde hem anne tarafı hem baba tarafı epey kalabalık aslında ama şöyle bir içine gir yakın olduğumuz sadece annem ve babamın kardeşleri var. Bir teyzem bir dayım bir de halam var. Sadece teyzemin çocuklarıyla sıkı fıkıyız. Diğerleri fos. O kadar nişanım nikahım falan oldu. Birisi bir telefon açıp hayırlı olsun bile demedi düşün. Bazen kızarım teyzeme falan ama severimde en çok onlarla samimiyiz gelir gideriz. Allah razı olsun hiçbir günümde beni yalnız bırakmadılar. Ama diğerleri işte biri oflaya puflaya bulundu o da el gibi. İstemeyerek geldiği o kadar belliydi ki. Diğerleri uzaklığı bahane etmedi gelmedi onu anlarım ama bir telefon bile edip hayırlı olsun demediler.
Diğer akrabalarımla işte düğünde cenazede falan görüşürüz ancak. Hatta babamın kuzeni var başka bir şehirde annem telefon etti nikaha davet etmek için.
Kendisi telefonda duyduk ben maille ev adresimi göndereyim bana davetiye gönderin demişsonrada adres falanda gelmedi. Düşün yani bunların hepsi aslında yakın akraba. Bende çok özenirim böyle büyük samimi ailelere ama gerçek hayatta böylesi pek olmuyor sanırım. Dedikodu çekememezlik akrabalık ilişkilerinin vazgeçilmezi gibi. Böylesi de hiç olmasın daha iyi.
üzüldüğün şeye bak bizdeki akraba denilen akrepleri görsen kesinlikle haline şükrederdin anlatmaya mecalim yok yapılan haksızlıkları iftiraları yalanları
Ben şanslıyım, bir sürü arkadaşım var. Ki yeri geliyor arkadaşların ve dostların ailenin yerini alıyor. Akrabalarınızla anlaşamıyorsanız çok dert etmemeye çalışın.
malesef arkadaş ve dost(gerçekten dost varmı bilmiyorum) ailenin yerini almıyor. yaşadım ve gördüm. ama inşallah bundan sonra daha iyileri çıkar. bu arada son zamanlarda iyi arkadaşlıklarım olmasına rağmen söylüyorum yerini tutmadığını
:)) güzelmiş.. ama insan bayramlarda filan buruluyor.. yani olmasalar yok dersin var ama olmayınca daha acı
yok be canım inan ki daha iyi böyle dostlarımız olsun yeter hoş benim şu an arkadaşımda pek yok sildim herkesi hayatımdan temizledim tüm hayatımı kafam rahat huzurluyum evimde
ahh sorma bende anlatmadım herşeyi burada oku oku bitmezdi..ama eşine mahçup olmuyormusun. ya da çocuğuna ne diyeceksin?
var da yok.yani yok
ama ben üzülmüyorum kafamız rahat. Bi aralar çok takardım
ama baktım dış kapının mandalı
aynı şeyleri düşünüyor yaşıyoruz...boşver üzmesin seni kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?